Jump to content

Stafful Discord.B-Zone.Ro organizează un concurs pentru voi. Înscrieri aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

 

Sign in to follow this  
ZeroOne. VODA

Andreias Calcan, declarație neașteptată după ce și-a învins fosta echipă: „Roata se întoarce. Aici mă antrenam prin spatele porţii!”

Recommended Posts

Andreias Calcan, declarație neașteptată după ce și-a învins fosta echipă: „Roata se întoarce. Aici mă antrenam prin spatele porţii!”

 

Poli Iași a învins-o, în deplasare, pe FC Viitorul, scor 2-1. La finalul meciului, Andreias Calcan, extrema formației moldave, a avut o declarație neașteptată despre victoria în fața fostei echipe.

 

Andreias Calacan a fost marcatorul golului victoriei pentru Poli Iași, în meciul cu FC Viitorul.

 

Andreias Calcan (26 de ani) a fost transferat de Poli Iași, liber de contract, în toamna anului trecut, de la Ujpest FC. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația moldavă.

 

Andreias Calcan, declarație neașteptată după ce și-a învins fosta echipă

Fotbalistul susține că nu a fost tratat așa cum merita, la FC Viitorul, astfel că este fericit pentru reușita sa care a adus victoria în fața formației constănțene.

 

„E o victorie foarte importantă, în deplasare contra Viitorului şi asta ne dă speranţe pentru mai departe. Cred că roata se întoarce. Fac referire la faptul că eram aici şi mă antrenam prin spatele porţii şi o lună jumătate am jucat fundaş dreapta. Am fost împins să plec pe uşa din dos şi, după ce faci performanţă, nu cred că e cel mai bun mod de a pleca de la acel club”, a declarat Andreias Calcan, după meciul cu FC Viitorul.

 

Anunțul făcut de Gabi Răduță despre plecarea lui Mircea Rednic de la FC Viitorul

Gabi Răduță consideră că filosofia echipei FC Viitorul nu este în concordanță cu cea a lui Mircea Rednic, astfel că rezultatele sunt dezamăgitoare. Acesta crede că „Puriul” va pleca, mai devreme sau mai tâziu, de la formația constănțeană, dacă nu va avea rezultate.

 

În plus, fostul angajat de la Dinamo susține că Universitatea Craiova este o echipă care i s-ar potrivi lui Mircea Rednic.

 

„Nu știu ce se întâmplă cu Mircea. Din punctul meu de vedere, este un foarte bun antrenor.

 

Mircea s-a dus într-un loc în care filosofia este total diferită față de a lui. Au plecat jucători foarte buni, numai că, la Viitorul, filosofia este de a promova cât mai mulți tineri. E greu să faci performanță. Eu la cum îl știu pe el… în momentul în care nu are rezultate, pleacă. Lui Mircea îi trebuie o echipă unde există un patron foarte potent financiar, care să poată să-i pună la dispoziție tot cei mai bun, din punct de vedere fotbalistic. L-aș vedea cel mai potrivit la Craiova”, a declarat Gabi Răduță, la ProSport Live.

 

Sursa: ProSport.ro

Data: 8 aprilie 2021 

Ora: 21:55

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.