Jump to content

Victor Pițurcă a ales cel mai bun fotbalist din Liga 1: „Ca aspect comercial, dă mai bine Moruțan”


Claude.
 Share

Recommended Posts

Victor Pițurcă a ales cel mai bun fotbalist din Liga 1: „Ca aspect comercial, dă mai bine Moruțan”

 

Alexandru Cicâldău este pariul lui Victor Pițurcă! Fostul selecționer al României îl consideră pe jucătorul Universității Craiova drept cel mai bun fotbalist din Liga 1, deși recunoaște că Olimpiu Moruțan dă mai bine din punct de vedere „comercial”.

 

După dubla reușită în tricoul României, în duelul pierdut de tricolori cu Armenia, scor 2-3, Alexandru Cicâldău a fost lăudat de Victor Pițurcă, tehnicianul ținând să sublineze calitățile mijlocașului care poate deveni un om de bază pentru prima reprezentativă.

 

Opțiunea lui Victor Pițurcă nu este una surprinzătoare. După dubla de la Erevan, mijlocaşul de 23 de ani a devenit cel mai bine cotat jucător din Liga 1, fiind evaluat la 6 milioane de euro pe Transfermarkt. „Cicâldău va fi unul dintre cei 3-4 fotbaliști români care vor juca la echipe de top 7 din primele 4 campionate ale Europei. Asta cred și despre Mihăilă. Mai sunt și alții, dar nu îmi permit să vorbesc despre ei, discut doar despre ai noștri”, a declarat Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova așteptând să ia bani mulți pe noua „perlă” din Bănie.

 

Victor Pițurcă a tras concluzia: „Alexandru Cicâldău, cel mai bun jucător din țară”

„Ca aspect comercial, dă mai bine Moruţan, pentru că este şi mai tânăr. Dar, părerea mea este că Alex Cicâldău este cel mai bun jucător din ţară în momentul ăsta. Chiar dacă el iese în evidenţă doar atunci când marchează. Aleargă foarte, foarte mult şi face un efort invizibil pentru echipă”, a spus Victor Pițurcă, pentru Telekom Sport.

 

Alexandru Cicâldău mai are contract cu Universitatea Craiova până în 2025, având şi o clauză de reziliere de 7 milioane de euro.

 

Deşi oferte au fost pentru el în ultimii doi ani, în special după Euro 2019 de tineret, nicio echipă nu a achitat clauza de reziliere a contractului cu gruparea din Bănie.

 

Sursa: ProSport.ro

Data: 8 aprilie 2021 

Ora: 22:33 actualizat la 9 aprilie 2021 ora 00:24

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.