Jump to content

"Daca ai valoare, joci oriunde!" Reactia de ultima ora a lui Gigi Becali dupa zvonul ca FCSB ar putea reveni pe Arena Nationala in playoff


Claude.
 Share

Recommended Posts

"Daca ai valoare, joci oriunde!" Reactia de ultima ora a lui Gigi Becali dupa zvonul ca FCSB ar putea reveni pe Arena Nationala in playoff

 

Gigi Becali a comentat posibilitatea ca FCSB sa mai joace cateva meciuri pe Arena Nationala pana la Euro 2020.

 

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat cu unul hibrid pentru Euro 2020 si s-a vorbit despre posibilitatea ca stadionul sa fie deschis pentru meciurile din playoff-ul Ligii 1.

 

Patronul ros-albastrilor a comentat aceasta situatie, spunand ca FCSB isi va continua lupta pentru titlu pe stadionul din Giurgiu. Gigi Becali a spus ca valoarea echipei se va vedea indiferent de terenul pe care se vor disputa meciurile.

 

"Intr-adevar, s-a pus un nou gazon pe Arena Nationala. Inteleg ca este unul cum nu a mai fost pana acum, gazon hibrid. Va fi cel mai bun gazon din Romania.

 

Gazonul va fi gata curand, dar nu ne lasa sa jucam pe el. Vor sa-l protejeze pentru Campionatul European. Asta este, vom juca la Giurgiu. pe mine, ma intereseaza sa castigam camionatul. Asa cum am mai zis, daca ai valoare, joci oriunde", a declarat Gigi Becali, potrivit DigiSport.

 

Pana la meciurile din playoff-ul Ligii 1, FCSB va juca in ultima etapa a sezonului regulat pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, sambata, de la ora 19:00.

 

Sursa: Sport.ro

Data: 9 aprilie 2021

Ora: 12:01

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.