Jump to content

BREAKING NEWS | Decizia incredibila a CCA in cazul lui Sovre dupa autograful luat de la Haaland! Ce se intampla cu arbitrul roman


Claude.
 Share

Recommended Posts

BREAKING NEWS | Decizia incredibila a CCA in cazul lui Sovre dupa autograful luat de la Haaland! Ce se intampla cu arbitrul roman

 

Octavian Sovre a fost protagonistul unor scene intens discutate la nivel international.

 

Asistentul a fost surprins de camerele video in timp ce astepta ca Haaland sa ii dea un autograf dupa meciul dintre Manchester City si Borussia Dortmund din Champions League.

 

Gestul romanului a fost facut pentru o cauza umanitara. Sovre ar fi colectionat tricouri, fanioane si autografe pe care le-ar fi donat in ultimii 5 ani Asociatiei SOS Autism Bihor, care le-ar fi scos la licitatie pentru a strange bani cu care sa ii ajute pe cei grav bolnavi din judet.

 

In ciuda motivului emotionant, Sovre a fost extrem de criticat, iar CCA a luat acum decizia de a-l exclude din brigada lui Ovidiu Hategan.

 

Centralul va conduce derby-ul ultimei etape a sezonului regulat al Ligii 1, Universitatea Craiova - CFR Cluj, urmand a-l avea in echipa sa pe Radu Ghinguleac, care il va inlocui pe Sovre.

 

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a luat decizia de a-l exclude din delegarile din acest weekend dupa ce si seful arbitrilor de la UEFA, Roberto Rosetti, a spus ca gestul lui Sovre este inacceptabil.

 

Sursa:Sport.ro

Data: 9 aprilie 2021

Ora: 20:21

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.