Jump to content

Stafful Discord.B-Zone.Ro organizează un concurs pentru voi. Înscrieri aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

 

Sign in to follow this  
ZeroOne. VODA

BREAKING NEWS | Decizia incredibila a CCA in cazul lui Sovre dupa autograful luat de la Haaland! Ce se intampla cu arbitrul roman

Recommended Posts

BREAKING NEWS | Decizia incredibila a CCA in cazul lui Sovre dupa autograful luat de la Haaland! Ce se intampla cu arbitrul roman

 

Octavian Sovre a fost protagonistul unor scene intens discutate la nivel international.

 

Asistentul a fost surprins de camerele video in timp ce astepta ca Haaland sa ii dea un autograf dupa meciul dintre Manchester City si Borussia Dortmund din Champions League.

 

Gestul romanului a fost facut pentru o cauza umanitara. Sovre ar fi colectionat tricouri, fanioane si autografe pe care le-ar fi donat in ultimii 5 ani Asociatiei SOS Autism Bihor, care le-ar fi scos la licitatie pentru a strange bani cu care sa ii ajute pe cei grav bolnavi din judet.

 

In ciuda motivului emotionant, Sovre a fost extrem de criticat, iar CCA a luat acum decizia de a-l exclude din brigada lui Ovidiu Hategan.

 

Centralul va conduce derby-ul ultimei etape a sezonului regulat al Ligii 1, Universitatea Craiova - CFR Cluj, urmand a-l avea in echipa sa pe Radu Ghinguleac, care il va inlocui pe Sovre.

 

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a luat decizia de a-l exclude din delegarile din acest weekend dupa ce si seful arbitrilor de la UEFA, Roberto Rosetti, a spus ca gestul lui Sovre este inacceptabil.

 

Sursa:Sport.ro

Data: 9 aprilie 2021

Ora: 20:21

Share this post


Link to post
Share on other sites

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.