Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Critici dure pentru Hategan si Sovre dupa meciul arbitrat in Champions League! "Credeam ca Romania e un centru de excelenta in arbitraj"


Claude.
 Share

Recommended Posts

Critici dure pentru Hategan si Sovre dupa meciul arbitrat in Champions League! "Credeam ca Romania e un centru de excelenta in arbitraj"

 

Ovidiu Hategan si-a atras foarte multe critici in urma meciului dintre Manchester City si Borussia Dortmund.

 

In cel mai recent meci la care a fost delegat in Champions League, romanul a dictat penalty, schimbandu-si decizia dupa ce a consultat arbitrajul video pentu cateva zeci de secunde, iar dupa doar cateva minute a anulat un gol valabil.

 

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Marea Britanie, Martin Samuel, a vorbit in termeni duri despre centralul pe care il considera impulsiv in cele mai importante momente.

 

Editorialistul publicatiei Daily Mail a scris: "Cum sa mai primeasca vreodata arbitrul roman predispus la gafe un meci la cel mai inalt nivel? Ovidiu Hategan nu e suficient de bun. La cele mai importante jocuri, ia decizii pripite, impulsive, precum aceea care a trimis Elvetia la Mondial.

 

In acea seara, la Belfast, Hategan a dat penalty impotriva lui Corry Evans la un sut din apropiere. Evans nu se putea da la o parte, mingea lovindu-i spatele, umarul si poate un pic din brat. Verdictul lui Hategan? Penalty! Elvetia a marcat si s-a calificat cu 1-0 la general in doua manse.

 

Marti, la Manchester, i-a anulat lui Dortmund un gol perfect valabil, fluierand inainte ca mingea sa fie impinsa in plasa, ceea ce insemna ca VAR nu mai putea interveni cand s-a descoperit ca a gresit. Cu noroc, s-a facut dreptate la o actiune precedenta, cand Rodri a cazut acoperindu-si fata dupa o presupusa lovitura cu gheata a lui Emre Can si Hategan a dictat penalty. Reluarile au demonstrat ca era mai aproape contactul de genunchiul lui Rodri decat de nasul sau si decizia a fost intoarsa.

 

Cu doi oficiali, Hategan si Istvan Kovacs, conducand la cel mai inalt nivel UEFA, cineva si-ar fi putut imagina ca Romania era un centru de excelenta in arbitraj. Poate ca nu e", a notat Martin Samuel.

 

Britanicul a comentat si gestul lui Octavian Sovre de la finalul partidei dintre Manchester City si Borussia Dortmund, cand asistentul a mers sa ii ceara un autograf lui Haaland.

 

"Pentru a completa o calamitate de seara, unul dintre asistentii lui Hategan a fost vazut cerandu-i autograful lui Haaland dupa meci. Voia sa-i semneze cartonasele galbene si rosii. Era pentru un gest caritabil, dar tot nepotrivit, in fata altor jucatori.

 

S-a sugerat ca Roberto Rosetti, seful arbitrilor UEFA, va investiga ceea ce a facut Sovre, dar problema este mai mare, cu siguranta", a adaugat jurnalistul.

 

Sursa: sport.ro

Data: 9 aprilie 2021

Ora: 13:37

 

Link to comment
Share on other sites

@VODA ReKSiO Ai postat gresit acest topic la 'Competii Externe', fiind vorba despre EUFA Champions League acest topic trebuia postat la 'Competii Europene', mai atent pe viitor te rog.

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif

Edited by sLoww
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.