Jump to content

Stafful Discord.B-Zone.Ro organizează un concurs pentru voi. Înscrieri aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

 

Sign in to follow this  
ZeroOne. VODA

Dupa ce a devenit o legenda a lui Lazio, Stefan Radu s-a decis cu privire la viitorul sau! Italienii au anuntat ce va face fotbalistul care mai are do

Recommended Posts

Posted (edited)

Dupa ce a devenit o legenda a lui Lazio, Stefan Radu s-a decis cu privire la viitorul sau! Italienii au anuntat ce va face fotbalistul care mai are doar 3 luni de contract

 

Stefan Radu a devenit o legenda la Lazio dupa ce a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri all-time pentru echipa din capitala Italiei.

 

Fundasul roman a bifat in meciul cu Spezia prezenta cu numarul 402 pentru Lazio si l-a depasit astfel pe legendarul Giuseppe Favalli.

 

Fostul mare fundas stanga chiar a fost prezent alaturi de presedintele clubului Claudio Lotito la antrenamentul de miercuri al lui Lazio, antrenament la care Radu a fost omagiat de colegii sai pentru recordul pe care l-a stabilit. Fostul jucator al lui Dinamo a primit un tron inscriptionat cu numele sau si cu cifra 402.

 

Dupa ce a intrat definitiv in istoria lui Lazio, Stefan Radu trebuie sa ia o decizie in legatura cu viitorul sau, intrucat contractul sau cu echipa de pe Olimpico expira la finalul acestui sezon.

 

Si se pare ca fotbalistul roman s-a hotarat deja ce vrea sa faca in continuare. Ajuns la 34 de ani, Radu este hotarat sa isi incheie cariera la Roma si vrea sa isi prelungeasca intelegerea cu Lazio, asteptand un telefon din partea presedintelui Lotito, dupa cum anunta tuttomercatoweb.com.

 

"Fundasul are 34 de ani si spera sa poata continua aventura biancoceleste inca o perioada", au notat italienii.

 

Stefan Radu a fost transferat de Lazio in 2008 de la Dinamo in schimbul sumei de 4.7 milioane de euro si a castigat pe Olimpico 3 Cupe ale Italiei si 3 Supercupe.

 

Sursa: sport.ro

Data: 9 aprilie 2021 

Ora:  10:04

Edited by VODA ReKSiO

Share this post


Link to post
Share on other sites

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.