Jump to content

Cîmpeanu vrea ca Bacalaureatul și Evaluarea Națională să se desfășoare față în față și în localitățile aflate în carantină


Tuser
 Share

Recommended Posts

SORIN_CIMPEANU_03_INQUAM_OCTAV_GANEA

 

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că Bacalaureatul și Evaluarea Națională din 2021 se vor desfășura cu prezență fizică. El a precizat că au fost demarate discuții la nivelul CNSU pentru ca elevii din zonele aflate în carantină să poată participa la examenele naționale, chiar dacă vor fi impuse reguli sanitare în plus.

Sorin Cîmpeanu spus că examenele naționale se vor susține față în față la datele care au fost anunțate.

 

„Examenele sunt programate a fi susținute la aceleași date care sunt știute de mult timp. O certitudine este că ele vor fi organizate cu prezență fizică”, a spus Cîmpeanu, despre Bacalaureat și Evaluarea Națională, la TVR 1, potrivit Mediafax.

 

Pentru elevii din zonele care vor fi în carantină la data susținerii examenelor, sunt deja discuții pentru ca ei să poată participa.

„Avem demarate discuții la nivelul CNSU și pentru situația în care unele localități ar fi în carantină, de analiză a posibilității de a organiza în condiții de respectare a unor reguli în plus de siguranță sanitară inclusiv în acele localități să solicităm organizarea examenului naționale, știut fiind că ele sunt determinate pentru viitorul oricărui tânăr”, a explicat ministrul Educației.

 

Sursa: digi24

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.