Jump to content

Top 3 mancaruri scarboase din lume


D a n n
 Share

Recommended Posts

1. Caterpillar Fungus

image_2021-04-09_183158.png

Este o specie de ciuperci parazite care creste pe larvele insectelor. Ciuperca intra in corpul omizilor, omorandu-le si mumificandu-le, pentru ca in primavara sa poata iesi din pamant prin corpul acestora. In unele tari aceasta ciuperca parazita se consuma impreuna cu omida moarta. Ciuperca este adesea folosita ca medicament pentru combatarea starilor de oboseala sau chiar cancer, de catre chinezi si tibetani, de asemenea este si un bun afrodisiac. Se mai poate folosi si ca ingredient pentru supe.
 

2.Supa de liliac

9.jpg

Liliacul se fierbe in lapte si imediat ce a atins un grad de fragezime ridicat, este pudrat cu viermi uscati, ierburi si alte mirodenii si se serveste fierbinte. Pana si ghearele sunt comestibile…dupa parerea lor.

 

3. Larvele de albina

8.jpg

Denumite hachinoko in China si Japonia, au devenit foarte populare in urma cu cativa ani, atunci cand satenii, in lipsa de peste sau orice fel de carne, au fost nevoieti sa gaseasca o alta sursa de proteine. Larvele sunt gatite adesea in sos de soia, avand un gust dulceag si o textura faramicioasa

 

 

 

sursa

Edited by low Alucard
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.