Jump to content

Google Pixel Watch primește o dată de lansare și apare în noi randări; Are ecran circular și ar debuta odată cu seria Pixel 6


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Google Pixel Watch primește o dată de lansare și apare în noi randări; Are ecran circular și ar debuta odată cu seria Pixel 6</b>În cursul zilei de ieri Pixel 5a 5G, smartphone-ul midrange de la Google, a fost confirmat chiar de către companie. Astăzi apar detalii despre smartwatch-ul mult așteptat - Pixel Watch. Acesta se lasă admirat în randări și aflăm chiar în ce perioadă

 

 

În cursul zilei de ieri Pixel 5a 5G, smartphone-ul midrange de la Google, a fost confirmat chiar de către companie. Astăzi apar detalii despre smartwatch-ul mult așteptat - Pixel Watch. Acesta se lasă admirat în randări și aflăm chiar în ce perioadă ar putea debuta. Detaliile au fost dezvăluite de către faimosul Jon Prosser într-un nou clip pe YouTube pe care îl puteți urmări mai jos.

Despre Pixel Watch au apărut zvonuri încă de acum câțiva ani, doar că nu s-a concretizat într-un produs real. Ce-i drept, de-a lungul timpului au scăpat pe web câteva patente Google  care au fost aprobate de către Biroul SUA pentru Brevete și Mărci. Multe dintre ele făceau referire și la purtabile, semn că gigantul este interesat de aceste dispozitive. Mai mult, Google a achiziționat FitBit și a adus pe telefoanele Pixel funcții pentru monitorizarea sănătății. Randările de astăzi sosesc prin intermediul artistului Ian Zelbo. 

Google Pixel Watch ar avea un ecran tactil circular și un corp destul de subțire. Corpul ceasului ar fi fabricat din aluminiu pe alb sau negru și ar mai fi disponibile o varietate de curele, de diferite culori. Potrivit lui Jon Prosser, acesta ar debuta undeva în luna octombrie a anului 2021. Dacă zvonacul estimează bine, smartwatch-ul ar debuta odată cu seria Pixel 6. Aceasta este luna în care Google prezintă dispozitive smart home, dar și telefoanele de tip flagship sau super-high-midrange, având în vedere că Pixel 5 sosea cu Snapdragon 765G. 

Pixel Watch

Vă reamintesc că Pixel Watch este așteptat de mult timp. În 2019 Google ar fi plănuit un parteneriat cu Fossil pentru dezvoltarea sa și totul părea să meargă bine. Totuși, acesta nu s-a concretizat. Pare-că gigantul a ratat startul, după cum a relatat și Rick Osterloh, șeful secțiunii Hardware de la Google. Acesta a decis anularea Pixel Watch în 2016, lăsând terenul liber pentru ca Apple să domine întregul segment smartwatch.

Totuși, WearOS s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, iar Google lucra cu câteva luni în urmă cu OnePlus pentru îmbunătățirea sistemului de operare. Chiar dacă OnePlus Watch nu rulează WearOS, acest sistem de operare va fi cu siguranță regăsit pe Pixel Watch.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.