Jump to content

Filme de top, amânate, din nou: când se lansează Mission: Impossible, Top Gun: Maverick cu Tom Cruise


Ailime
 Share

Recommended Posts

Filme de top, amânate, din nou: când se lansează Mission: Impossible, Top Gun: Maverick cu Tom Cruise

Filme de top, amânate, din nou: când se lansează Mission: Impossible, Top Gun: Maverick cu Tom Cruise

 

Unele dintre cele mai costisitoare filme produse în ultimul deceniu nu vor ajunge prea curând în cinematografe, începând cu Mission: Impossible 7 și Top Gun: Maverick.

 

Dacă ești un mare fan al lui Tom Cruise, nu te vei bucura la aflarea acestor vești. Din păcate, studioul Paramount Pictures a făcut noi anunțuri legate de lansarea Top Gun: Maverick până pe 19 noiembrie 2021, în timp ce cele două filme Mission: Impossible vor fi de asemenea amânate cu un an.

 

Mission: Impossible 7, care se află încă în producție sub regia lui Christopher McQuarrie urmează să se lanseze abia pe 27 mai 2022, în aceeași perioadă cu John Wick: Chapter 4 de la Lionsgate.

 

În mod surprinzător, la scurt timp după Mission: Impossible 7, ar fi trebuit să se lanseze și partea a opta a seriei, pe 4 noiembrie 2022. Din păcate, respectivul lung metraj este de asemenea amânat până pe 7 iulie 2023. Filmările pentru MI 8 sunt planificate să înceapă la scurt timp după ce Tom Cruise termină turneul de promovare pentru lansarea în cinematografe a Top Gun: Maverick.

 

În ceea ce privește Maverick, următorul film al lui Tom Cruise, acesta este o continuare a peliculei lansate în 1986 regizată de Tony Scott. Continuare la Top Gun se află de mulți ani în lucru, în mare parte, datorită interesului lui Cruise de a-și relua rolul locotenentului Pete ”Maverick” Mitchell.

 

Conform descrierii producătorului Jerry Bruckheimer, Tom Gun: Maverick va trata subiectul dronelor care devin omniprezente și a faptului că piloții de avion tind să pară desprinși din secolul trecut. Noul film va fi regizat de Joseph Kosinski (Only the Brave, Oblivion, Tron: Legacy), după un scenariu de Peter Craig, Justin Marks și Erin Warren Singer.

 

În final, viitorul filmelor cu buget mare rămâne unul destul de incert. În funcție de cum progresează pandemia, tot mai multe lung metraje de top vor ajunge online, dar vom vedea și excepții precum viitorul James Bond sau Fast & Furious care, probabil, vor fi amânate la infinit, în speranța revenirii oamenilor în cinematografe.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.