Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Csikszereda - FC U Craiova 1948 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. Oaspeții deschid scorul după o eroare de marcaj


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Meciul Csikszereda Miercurea Ciuc - FC U Craiova 1948, din cadrul etapei a treia a play-off-ului ligii secunde, se dispută marți, de la ora 16:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și digisport.ro, în format live video și text.

image.thumb.png.b4891d972bec2aa7acc65f38703f0ab5.png

Csikszereda - FC U Craiova 1948 0-1, la Digi Sport 1.

Min. 30: Ocazie Marvin Schieb preia o minge pe stânga, trece de Gugu și șutează în diagonală la vinclu, dar pe lângă poartă.

 

Min. 22: GOL Craiova! Duopă o centrare în careu, un jucător respinge prea scurt, până la Munteanu, care îi pasează lui Compagno, liber în careu, iar acesta înscrie.

 

Min. 1: Începe meciul.

Înaintea partidei directe, Csikszereda este pe locul cinci, penultimul, în play-off-ul Ligii 2, cu 33 de puncte, în timp ce formația din Craiova este pe locul doi, la egalitate de puncte, 39, cu liderul Rapid, însă cu golaveraj inferior.

 

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Apro, Palmeș, Csuros (cpt.), Casiadi (Botorok 13′), Bauza, Jebari, Schieb, Meszaros (Bara 13′)
Rezerve: Albert – Bor, Savin, Csonka, Bujdoso, Pinter, Rotar
Antrenor: Valentin Suciu

 

”FC U” Craiova: M. Enache – R. Negru, Gugu, D. Ispas, Huyghebaert – Val. Munteanu, Baeten, Dr. Albu (cpt.), Ad. Voicu – Andr. Ciolacu – Compagno
Rezerve: Mogoșanu – Diakite, Anghelina, Cacheiro, Gîț, Cl. Bălan, Vl. Pop, Luboya, Blidar
Antrenor: Eugen Trică

Csikszereda - FC U Craiova 1948, la Digi Sport 1

Csikszereda a debutat în play-off cu o înfrângere suferită chiar pe teren propriu, 0-1 în fața Rapidului. În runda secundă, formația din Miercurea Ciuc a obținut un punct, după 0-0 cu CS Mioveni.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Eugen Trică a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu CS Mioveni în prima etapă, în timp ce runda trecută a înregistrat prima victorie din play-off, 1-0 cu ASU Poli Timișoara.

Csikszereda - FC U Craiova 1948, echipele probabile

  • Csikszereda: Szilard - Takacs, Kelemen, Apro, Bor - Savin, Casiadi - Bara, Schieb, Bauza - Suciu
  • FC U Craiova 1948: Enache - Gîț, Gugu, Ispas, Huyghebaert - Baeten, Cristea, Albu - Răducanu, Munteanu - Compagno

 

Sursa: digisport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.