Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Serialul Bridgerton continuă pe Netflix. Urmează sezoanele trei şi patru


Ailime
 Share

Recommended Posts

Foto: Netglix

Serialul Bridgerton continuă pe Netflix. Urmează sezoanele trei şi patru

 

Cel mai popular serial de pe Netflix, Bridgerton, va avea şi sezoanele trei şi patru. Deşi al doilea sezon se află încă în producţie, Netflix a comandat deja încă două sezoane pentru această producţie.
 
„Echipa creativă a serialului ne-a oferit o dramă frumoasă, emoţională şi romantică. Sunt câteva planuri interesante pentru viitor şi credem că publicul va continua să aprecieze acest spectacol. Planificăm să fim în „afacerea Bridgerton” pentru mult timp”, a spus Bela Bajaria, vicepreşedintele Netflix, potrivit Variety.
 
Serialul Bridgerton, primul proiect Shondaland (creatoarea Scandal şi Anatomia lui Grey), a fost un succes uriaş pentru Netflix.

 

Povestea de dragoste dintre Daphne şi Simon Bassett a fost urmărită de peste 82 de milioane de locuinţe din întreaga lume, în primele 28 de zile de la lansare.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked and unlocked this topic
  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.