Jump to content

"El e motorul echipei! Parca nu are plamani!" Ce solutii are Toni Petrea dupa accidentarea lui Darius Olaru


TheVirus
 Share

Recommended Posts

image.thumb.png.138eb580c97de01550dd0c82b751a805.png

 

Darius Olaru s-a accidentat in meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

 

Fotbalistul in varsta de 23 de ani ar putea lipsi de pe teren pana in luna mai, iar staff-ul FCSB-ului cauta acum cea mai buna varianta pentru a-l inlocui. 

 

Ionut Badea a vorbit despre solutiile pe care le are Toni Petrea dupa accidentarea lui Olaru. Fostul antrenor secund al echipei nationale a declarat ca Vina sau Morutan pot fi folositi fara probleme in mijlocul terenului, acesta din urma fiind preferat gratie evolutiilor bune pe care le-a avut cand a fost folosit pe aceasta pozitie. 

"Olaru este are un rol extrem de important. E jucatorul care poate face fazele in mod corect si la inaltime. E motorul echipei, e fara plamani. In locul lui Olaru poate sa apara un Vina sau chiar un Morutan, care a aratat ca e mai creativ la mijloc decat in banda.

 

In banda adversarii l-au invatat si e limitat si de spatiu. In general, stangacii au emisfera creierului mult mai creativa decat dreptacii. Dupa parerea mea, Morutan ar putea fi foarte bine un jucator de mijlocul terenului", a declarat Ionut Badea, potrivit looksport.ro

 

Pentru FCSB urmeaza joi, de la ora 19:00, meciul din Supercupa Romaniei cu CFR Cluj, care va fi transmis live pe www.sport.ro. 


Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.