Jump to content

Windows 10: Noul Update Principal Vine cu o Mare Schimbare


Recommended Posts

Windows 10 descoperire

 

Windows 10 are dezvaluita astazi o noua importanta schimbare pentru viitoarea actualizare principala a sistemului de operare, compania Microsoft dorind sa le ofere utilizatorilor o experienta mai buna de folosire. Cei de la Microsoft s-au gandit ca n-ar strica daca in cadrul Windows 10 ar implementa imbunatatiri intr-o foarte mare masura pentru sectiunea Administrative Tools in ideea a le oferi oamenilor acces mai usor la diverse functii care permit administrarea calculatoarelor.

Windows 10 are in imaginea de mai jos prezentata schimbarea pentru aceasta sectiune Control Panel, si puteti vedea cum anume ar urma sa arate noul design cu toate iconitele pentru functiile care vor fi implementate. Numele Administrative Tools va fi inlocuit cu Windows Tools ca parte a acestei schimbari din cadrul Windows 10, deci va trebui sa cautati noua denumire pentru a putea gasi rapid functiile de care aveti nevoie pentru a face tot ceea ce faceati inainte.

 

Windows 10: Noul Update Principal Vine cu o Mare Schimbare

Windows 10 ustensile control panel

 

Windows 10 va avea deasemenea modificate scurtaturile pentru Windows System, Windows Accessories si Windows PowerShell in cadrul acestei noi sectiuni a sistemului de operare, astfel incat oamenii sa le poata accesa mult mai usor. Schimbarea aceasta pentru Windows 10 vine cumva in contrast cu ceea ce a facut Microsoft pana acum, compania incercand sa mute multe dintre scurtaturile acestea in Windows Settings, insa iata ca acum le readuce in Windows Tools, ceva ce ar putea genera putina confuzie.

Windows 10 vrea totusi sa ofere pentru Control Panel o experienta mai buna cand vine vorba despre gasirea functiilor de care oamenii au nevoie, si asta e o veste extrem de buna, daca totul va fi facut asa cum trebuie. Desigur ca si oamenii vor trebui sa se reobisnuiasca cu aceste modificari majore care sunt oferite pentru Windows 10, deci vom avea de asteptat pana cand actualizarea din a doua parte a acestui an va fi lansata oficial pentru toata lumea.

Windows 10 va avea parte de mai multe modificari majore implementate in viitoarele actualizari, si cei de la Microsoft le vor dezvalui in mod oficial pe toate in viitorul apropiat.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.