Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Microsoft a anunțat noi periferice sub brandul Modern: Căști wireless, boxă pentru conferințe și un webcam


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Microsoft

 

În doar câteva zile Microsoft urmează să lanseze noi laptopuri Surface. Totuși, gigantul a anunțat astăzi și o serie de noi accesorii pentru PC. Acestea au debutat sub brandul “Modern”, iar seria include noi căști, un speaker USB-C și un webcam. Avem detalii în rândurile de mai jos.

Modern USB Headset și Modern Wireless Headset

În portofoliul producătorului intră astăzi două noi perechi de căști. Este vorba despre Microsoft Modern USB Header și Modern Wireless Headeset. După cum numele sugerează, primul model este varianta cu fir, iar celălalt model este wireless. Ambele sosesc pe negru și au microfoane cu tehnologie beamforming. Totodată, driverele în ambele cazuri au 28mm.

Microsoft

 

Varianta cu fir se conectează prin USB-A la PC-uri și laptopuri și prezintă pe acest cablu o telecomandă. Prin intermediul acesteia utilizatorii pot controla volumul, pune microfonul pe “Mute”, dar există și un buton dedicat Microsoft Teams pentru acces facil la acest program.

Versiunea wireless primește butoane similare, doar că sunt plasate pe laterală, chiar pe cască. De asemenea, acestea au și un LED de status prin care utilizatorul este anunțat dacă microfonul este oprit. Microsoft promite până la 50 de ore de autonomie, dar doar 30 de ore în cazul conferințelor Teams sau apelurilor telefonice. Versiunea pe fir a căștilor este compatibilă cu MacOS și Windows 10 și costă 49.00 USD. Versiunea wireless se vinde pentru 99.99 USD și primește suport pentru Windows 10, MacOS, dar și Android sau iOS.

 

Microsoft Modern USB-C Speaker

Microsoft_speaker-665x382.jpg

 

Acest speaker/boxă portabilă este conceput pentru conferințe online. Se conectează prin USB C la PC-uri și laptopuri și prezintă aceleași butoane regăsite și pe căștile detaliate mai sus. Modern USB-C Speaker are driver full-range de 50mm și două microfoane omnidirecționale. Cablul este lung și este îmbrăcat în material textil. Dispozitivul este compatibil cu PC-uri cu Windows sau macOS și costă 99.99 USD, fiind disponibil momentan doar în SUA.

 

Microsoft Modern Webcam

Webcam-microsoft-665x383.jpg

 

Asemeni celorlalte periferice, noua cameră web sosește pe negru. Aceasta poate filma în calitate 1080p și oferă un unghi de 78 de grade. Avem tehnologii precum HDR, True Look și dispune chiar de autofocus. Există și o lentilă privacy pentru a proteja intimitatea utilizatorilor și se conectează la PC-uri via cablu USB-A. Noul webcam costă 69.99 USD și va fi disponibil în iunie, global, alături de celelalte periferice anunțate astăzi. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.