Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung a lansat noul Galaxy SmartTag+, varianta cu UWB a brelocului pentru cei uituci


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung a lansat noul Galaxy SmartTag+, varianta cu UWB a brelocului pentru cei uituci</b>Samsung a lansat la început de an 2021 alături de telefoanele Galaxy S21 şi un accesoriu numit SmartTag, un breloc care se conectează la smartphone şi poate fi folosit pentru a localiza obiecte pierdute

 

Samsung a lansat la început de an 2021 alături de telefoanele Galaxy S21 şi un accesoriu numit SmartTag, un breloc care se conectează la smartphone şi poate fi folosit pentru a localiza obiecte pierdute. Ei bine acum a sosit o versiune a sa upgradată, Galaxy SmartTag+. Ce aduce extra aflaţi mai jos.

Galaxy SmartTag+

 

Samsung Galaxy SmartTag+ se remarcă prin faptul că vine atât cu tehnologie Bluetooth Low Energy (BLE), dar şi cu tehnologie Ultra Wideband (UWB), ceea ce înseamnă că poate identifica locaţia cu o precizie mai mare. Foloseşte şi o tehnologie pe bază de realitate augmentată pentru a oferi un serviciu de ghidaj vizual către locul în care se află obiectul respectiv, folosind camera de pe smartphone. Galaxy SmartTag+ este cea mai nouă versiune a lui Galaxy SmartTag de la Samsung şi poate fi ataşat articolelor de zi cu zi, precum un rucsac sau brelocul cheilor, încât ele să fie localizate cu precizie şi cu uşurinţă prin serviciul SmartThings Find de pe dispozitivul Galaxy.

Galaxy%20SmartTag%2B_KV_low-res_590x416.

 

Tehnologia AR Finder va proiecta în timp real pe o hartă de ghidaj cu o interfaţă uşor de urmărit pe smartphone-ul echipat cu UWB, cum e cazul unui Note 20 Ultra, S21+ sau S21 Ultra. Astfel veţi afla cu exactitate distanţa până la SmartTag+. Odată ce vă apropiaţi de obiect, puteţi alege ca dispozitivul să producă un semnal sonor puternic, încât găsirea obiectului să se facă mai eficient.

Puteţi folosi şi serviciul SmartThings Find, care permite utilizatorilor să-şi localizeze articolele identificate pe hartă, chiar dacă acestea sunt departe de locul în care se afla. O altă funcţie utilă mai puţin cunoscută este controlul de la distanţă al dispozitivelor inteligente printr-o apăsare de buton. Dacă aţi lăsat acasă un SmartTag sau SmartTag+ puteţi stinge lampa de pe noptieră dacă e conectată la acelaşi ecosistem smart home, printr-o apăsare de buton de SmartTag.

Produsul vine pe 16 aprilie la suma de 39.99 euro.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.