Jump to content

PSG, piedică lui Real Madrid! Planul francezilor pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe la Paris


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Kylian Mbappe (22 de ani, 1,78 m), atacantul lui PSG, despre care nu se știe unde va evolua în sezonul viitor, i-a pus pe jar pe oficialii parizienilor.

image.thumb.png.1eacc913ab33bf1dbd9b601aef69760d.png

 

Aceștia fac tot ce ține de ei pentru ca starul francez să nu ajungă la Real Madrid, clubul care pare cel mai puternic interesat de transfer în acest moment.

 

Șeicii grupării pariziene lucrează la un plan pentru a-l păstra pe Kylian Mbappé și pentru a-i reînnoi acestuia contractul. Deocamdată, se pare că în următoarele zile, PSG va oficializa reînnoirea angajamentului lui Neymar până în 2026.

”Mbappe și Neymar câștiga ceva foarte important precum Liga Campionilor!”

 

Apoi, întreaga atenția se va canaliza pe atacantul dorit pe ”Bernabeu”.

 

"Obiectivul lui PSG este să păstreze cei mai buni jucători și să îi facă pe jucători să realizeze că pot câștiga ceva foarte important cum este Liga Campionilor

Clubul face tot posibilul pentru a-i păstra și pe Neymar și pe Mbappe", a declarat antrenorul Mauricio Pochettino, pentru ”El Larguero”.

 

Pochettino a vorbit pe larg despre atacantul francez în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri:

 

”Eu și Mbappé avem o relație excelentă. În acest moment sunt optimist și voi lupta cu toate forțele pentru a-l face să rămână. Cred că Mbappé va juca la Paris și anul viitor.

 

Prioritatea este ca ambii jucători să continue. Nu ne gândim la un alt plan fără acești jucători în viitor”, a mai spus Pochettino.

 

Sursa: digisport.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.