Jump to content

Trailerul nou la Fast & Furious 9 anunță o incursiune către ultima frontieră


Ailime
 Share

Recommended Posts

F9 - Official Trailer [HD] - YouTube

Trailerul nou la Fast & Furious 9 anunță o incursiune către ultima frontieră

 

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 26 iunie

 

Universal Pictures a dat publicității un nou trailer pentru F9/Fast & Furious 9 sau F9: The Fast Saga. În trailer, Dom (Vin Diesel) și Letty (Michelle Rodriguez) descoperă că viața lor tihnită se schimbă atunci când Dom este încă o dată constrâns ca, împreună cu echipa lui, să oprească un complot condus de însuși fratele său Jakob (John Cena). Da, și s-ar putea să fie prima oară când vedem în cele din urmă familia Fast îndreptându-se către... ultima frontieră, spațiul cosmic...

 

Dom Toretto (Vin Diesel) duce o viață tihnită în anonimitate lângă Letty și lângă fiul său, micul Brian, însă ei știu că pericolul pândește mereu la orizont. De data asta, amenințarea care îl va sili pe Dom să se lupte din nou cu păcatele trecutului dacă vrea să îi salveze pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipa lui se va reuni din nou pentru a opri un complot condus de cel mai priceput asasin dar și cel mai bun șofer: un om care se întâmplă să fie fratele de mult pierdut al lui Dom, Jakob (John Cena, The Suicide Squad).

 

Acțiunea sare dintr-un loc în altul pe glob - de la Londra la Tokyo, din America Centrală la Edinburgh în Anglia, dintr-un buncăr secret din Azerbaidjan până la forfota din Tbilisi. De-a lungul drumului, se reînnoadă vechi prietenii, se întâlnesc vechi dușmani, istoria se rescrie, și semnificația familiei va fi din nou pusă la încercare.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.