Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sepsi a cedat unul dintre cei mai importanti fotbalisti in Africa de Sud pentru 700.000 de euro!


TheVirus
 Share

Recommended Posts

image.thumb.png.2f6811374465286f1a570c7317ca63df.png

 

Pavol Safranko este golgheterul lui Sepsi in acest sezon si unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1.

 

Atacantul slovac de 26 de ani a marcat in acest sezon 7 goluri in 24 de meciuri si a oferit si 4 pase decisive. Evolutiile sale foarte bune de la echipa lui Leo Grozavu au fost rasplatite si a prins un transfer la unul dintre cele mai importante cluburi din Africa.

 

Directorul sportiv al lui Spesi, fostul atacant Atilla Hadnagy, a confirmat ca Safranko s-a transferat in Africa de Sud la campioana Mamelodi Sundows in schimbul sumei de 700.000 de euro.

 

"Vor fi jucatori care vor pleca si intentionam sa si cumparam. Din moment ce exista un lot suficient numeric, cu siguranta nu vor veni atat de multi cati vor pleca. Safranko va pleca sigur, dupa ce a semnat deja cu cea mai bogata echipa din Africa de Sud, campioana Mamelodi Sundows.

 

Transferul a costat 700.000 de euro. La urma urmei, este cel mai bogat club din Africa de Sud", a spus Hadnagy pentru Playsport.

 

Pavol Safranko, cel care a strans 10 selectii in nationala Slovaciei, a ajuns la Sepsi in 2019 din postura de jucator liber de contract dupa despartirea de danezii de la Aalborg. 

 

De-a lungul carierei, a mai jucat pentru echipe precum Tatran Presov, Podbrezova si Dunajska Streda din tara natala, precum si pentru scotienii de la Dundee United.

 

http://sport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.