Jump to content

Problema FPS / Lag


oC peTro
 Share

Recommended Posts

Salutare, de acum cateva zile pana in prezent ma confrunt cu o problema. Imi scad FPS-urile si am un lag infernal. Nu aveam nicio problema pana sa instalez un modpack. Ulterior am observat ca si la alte modpack-uri am lag si imi scad in mod brusc FPS-urile. Cand ma conectez pentru prima oara pare sa mearga foarte fluent (200-300 FPS-uri), insa dupa aproximativ 10-15 minute de joc ajung undeva la 40 FPS-uri, poate si mai putin. Revenind la lag, pe langa FPS-urile foarte scazute, jocul imi merge foarte sacadat, in frame drop-uri. Pentru prima oara am crezut ca este din datorita calculatorului, insa am testat alte jocuri care imi merg perfect la grafica de High. Nu pot sa imi dau seama din ce cauza se intampla asta. 

Link to comment
Share on other sites

Daca spui ca ai instalat un modpack si de atunci se intampla probabil aia e cauza. Ai mai dat vreun restart la pc de atunci? Pot ramane unele fisiere din el active.

Dar totusi problema asta e cam ciudata, nu stiu exact ce ar fi putut avea in acel modpack.

Link to comment
Share on other sites

Posibil să ai anumite procese în backstage care îți mănâncă resurse. Încearcă când vezi că îți scad FPS-uri să deschizi Task Manager-ul și să vezi dacă ai consum mare de procesor/memorie și ce anume consumă aceste resurse. Dacă într-adevăr ai anumite procese care îți mănâncă resurse atunci fie cauți o rezolvare pe internet (ceea ce ar fi o muncă de chinez sincer să fiu) fie reinstalezi windows-ul pentru a fi sigur că elimini orice formă de consumator al resurselor aiurea.

Link to comment
Share on other sites

Salut! Mi s-a intamplat si mie odata, posibil sa fie de la versiunea de sampfuncs, dupa cateva minute luam crash sau mergea in reluare, sacadat chiar pot spune, incearca sa iei o versiune de SampFuncs mai noua daca cumva ai una veche si vezi poate ai un mod posibil sa nu se inteleaga cu celelalte, deoarece nu imi prea vine sa cred ca e de la pc daca spui ca pe alte jocuri nu ai lag. Sau poate de asemenea sa fie de la Cleo, poate ai niste CMD-uri care sa provoace lag, stiu din propria experienta. In final eu zic sa fi atent la modpack sa nu ai ceva invechit in el si sa fi pus niste cmd/moduri mai noi, etc. Incearca cele mai sus explicate de mine si de ceilalti si revi cu un raspuns poate se rezolva.

Link to comment
Share on other sites

Intr-adevar, cum a spus @Tupi erau in Task Manager cateva procese ce mancau din resurse.  Am schimbat si SAMPFUNCS-ul, aparent ultima versiune de SAMPFUNCS, nu imi recunoaste unele fisiere, asa ca am luat o versiune mai veche, merge totul aceasta. Totusi o sa reinstalez curand windows-ul, nu l-am mai schimbat de cateva luni bune. Pot spune ca problema s-a rezolvat. Multumesc tuturor pentru ajutor!

Link to comment
Share on other sites

  • TheTom locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.