Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Russell și Bottas s-au ciocnit la peste 300 km/h, după care britanicul i-a tras o palmă pe circuit: "Ce naiba?" articol scris de Digi Sport


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia-Romagna a fost întrerupt în turul 32, după ce George Russell (Williams) și Valtteri Bottas (Mercedes) s-au ciocnit, în direct la Digi Sport 2.

image.thumb.png.2ca282107f42155bff5ba333a191de56.png

Russell l-a lovit în lateral pe Bottas, în turul 32, iar cei doi au intrat direct în parapet, în virajul Tosa. După accident, cele două monoposturi s-au făcut praf și au lăsat o mulțime de resturi pe pistă. S-a ridicat steagul roșu de pe margine, iar cursa a fost oprită pentru a se curăța pista.

Russell și Bottas s-au ciocnit la peste 300 km/h, după care s-au lovit pe circuit și și-au arătat semne obscene

Imediat după accident, Russell s-a dat jos din monopostul Williams și s-a dus glonț la Bottas, căruia i-a tras o palmă peste cască. Finlandezul nu a rămas dator și i-a arătat semne obscene. În discuția cu mecanicii de la boxe, amândoi s-au arătat extrem de revoltați.

 

Russell s-a arătat foarte deranjat în discuția purtată cu mecanicii Williams: "Ce naiba? Pentru ce a făcut asta?".

 

Incidentul va fi analizat și FIA va comunica a cui a fost vina pentru acest accident.

Sursa: digisport.ro

 

Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.