Jump to content

Stafful Discord.B-Zone.Ro organizează un concurs pentru voi. Înscrieri aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

 

Sign in to follow this  
Snipi

iMac (2021): design minimalist și paletă largă de culori, Apple M1, display cu rezoluție 4.5K

Recommended Posts

Posted (edited)

iMac-2021-Gadget-ro-4-950x490.jpg

 

iMac a fost lansat alături de Apple TV 4K în ediție 2021, iPad Pro de 11 și 12.9 inch în variantă actualizată și AirTag. Procesorul Apple M1 îl poți găsi acum pe MacBook, iPad Pro și pe iMac.

Câteva dintre noutățile aduse de iMac (2021)?

 

iMac-2021-Gadget-ro-5-960x540.jpg

  • șapte variante de culoare: verde, galben, portocaliu, roz, violet, albastru și argintiu;
  • Apple M1 + acceleratorul grafic pe 7 sau 8 nuclee, în funcție de versiune;
  • șase difuzoare din care 2 sunt de tip woofer, compatibil cu Dolby Atmos + trei microfoane ce promit calitate la nivel de studio;
  • display de 23.5 inch cu rezoluție 4.5K, luminozitate de 500 nits, suport pentru P3 și tehnologia True Tone ce ajustează automat temperatura de culoare în funcție de mediul ambiant;
  • Apple M1 livrează performanță cu 85% mai bună la nivel de CPU față de configurațiile vechi de iMac pe display de 21.5 inch, 50% performanță suplimentară la nivel de GPU;
  • variantele mai ieftine dispun de 2 x Thunderbolt + Wi-Fi 6, iar modele mai scumpe dispun de 4 x Thunderbolt;
  • tastatura Magic are Touch ID (cip integrat ce comunică cu Apple M1 și de aici reiese o criptare securizată a datelor pentru amprentă). Vine în mai multe variante de culoare, la fel și mouse-ul & trackpad-ul Magic.

În SUA, prețurile pleacă de la 1299 dolari pentru modelul cu GPU 7-core și sunt 4 variante de culoare: Verde, Roz, Albastru și Argintiu. Modelul de 1499 dolari este livrat cu Magic Keyboard într-o culoare compatibilă, 8 GB RAM și 256 GB stocare, dar și cu Apple GPU în varianta 8-core. Stocarea urcă până la 2 TB, iar RAM-ul până la 16 GB.

Precomenzile încep pe 30 aprilie, iar livrările din a 2-a parte a lui mai 2021. Mă aștept să-l avem și în țara noastră, din iunie 2021.

Sursa

Edited by Snipi

Share this post


Link to post
Share on other sites

tca.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.