Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung a lansat Smart Keyboard Trio 500; Tastatură wireless cu funcții speciale DeX și posibilitatea de conectare cu până la 3 dispozitive simultan


Recommended Posts

<b>Samsung a lansat Smart Keyboard Trio 500; Tastatură wireless cu funcții speciale DeX și posibilitatea de conectare cu până la 3 dispozitive simultan</b>Samsung a anunțat în mod neașteptat o nouă tastatură wireless. Este vorba despre Smart Keyboard Trio 500 despre care a relatat deja site-ul nostru soră, GadgetZone.ro. Tastatura a fost listată pe site-ul oficial Samsung, zvonacul Max Jambor

 

Samsung a anunțat în mod neașteptat o nouă tastatură wireless. Este vorba despre Smart Keyboard Trio 500. Tastatura a fost listată pe site-ul oficial Samsung, zvonacul Max Jambor fiind cel care a descoperit-o în primă fază. Aceasta are câteva caracteristici inedite pe care le vom detalia în rândurile de mai jos.

Samsung Smart Keyboard Trio 500

 

Samsung Smart Keyboard Trio 500 pe numele său complet, adoptă un design dual-tone, fiind disponibilă pe negru cu accente portocalii sau alb cu accente albastre. O caracteristică inedită a acesteia este că poate fi conectată simultan la trei dispozitive. Astfel, prin intermediul unor taste speciale aflate în partea superioară aceasta se poate comuta și folosi pentru tastarea pe smartphone, tabletă sau PC foarte facil.

O noutate când vine vorba de tastaturi e faptul că Samsung a inclus comenzi speciale pentru DeX Mode. Modul DeX a fost introdus odată cu seria de telefoane Galaxy S8 și a evoluat de-a lungul timpului fiind foarte apreciat la nivel global. Compania sud-coreeană a lansat chiar monitoare cu DeX Mode la bord interfața fiind deseori compară cu cea Windows 10 sau chiar a Smart TV-urilor. 

Samsung Smart Keyboard Trio 500

 

Revenind totuși la tastatură, aceasta prezintă butoane care pot fi customizate pentru a deschide aplicațiile favorite de pe smartphone în modul DeX. Totuși, funcționează doar cu dispozitivele care rulează One UI 3.1. Pentru alimentare Smart Keyboard Trio 500 utilizează două baterii tip AAA, iar pentru conectare prezintă Bluetooth 5.0. Noua tastatură ar urma să fie anunțată pe 28 aprilie în cadrul noului eveniment Unpacked Samsung.

Se zvonește că atunci vom vedea noi notebook-uri din partea companiei sud-coreene, iar această tastatură ar urma să fie un extra-accesoriu. Tot atunci ar urma să aflăm și prețul său.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.