Jump to content

Noile actualizări ale Windows 10 cauzează BSOD-uri și probleme în jocuri


Recommended Posts

Windows 10

 

O altă lună, un alt update de Windows 10 și încă câteva probleme pe care le cauzează acesta. Microsoft a lansat pe data de 13 Aprilie două actualizări mici (KB50001330 și KB50001337) și se pare că acestea cauzează o mulțime de probleme printre utilizatorii care folosesc calculatoarele pentru jocuri.

Problemele apar la utilizatorii de Windows 10 versiunile 1903 și 1909, care au început să primească o mulțime de BSOD-uri din cauza conflictului dintre noile actualizări și driverele plăcilor video. Se pare că problema apare atunci când noile update-uri dau nas în nas cu driverul NVIDIA GeForce 466.11 WHQL și cu Intel Graphics Driver 27.20.100.9466. Nici utilizatorii de plăci video Radeon nu scapă, însă au fost puține raportări din partea acestora.

Codurile de eroare pe care utilizatorii le-au raportat cel mai des în ultima vreme sunt 0x800f081f, 0x800f0984 și 0x800f0922. Dacă ai întâmpinat unul dintre acestea după ce Windows 10 ți-a dat un BSOD, măcar știi din ce cauza se întâmplă. Însă există și utilizatori care au instalat noile update-uri și nu au primit crash, dar aceștia se „bucură” de probleme cu G-Sync, dar și de scăderi mari ale framerate-ului.

Rezolvarea este destul de simplă: dezinstalezi ultimele update-uri de Windows 10 și faci un update de driver video. Problema este că de multe ori, sistemul de operare își va instala automat aceste actualizări, fără ca tu să ai ceva de spus în legătură cu asta, iar numărul utilizatorilor care chiar știu să-și folosească sistemul destul de bine încât să prevină astfel de erori este foarte mic. Dar hei, asta e frumusețea de a avea Windows, nu? NU?!

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.