Jump to content

Stafful Discord.B-Zone.Ro organizează un concurs pentru voi. Înscrieri aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

 

Sign in to follow this  
Snipi

Microsoft lansează un widget cu ştiri şi informaţii meteo pentru Windows 10

Recommended Posts

Microsoft lansează un widget cu ştiri şi informaţii meteo pentru Windows 10

Microsoft lansează cea mai palpabilă noutate pentru Windows 10 din ultima vreme şi de departe cel mai mare upgrade pe care-l primeşte în ultimii ani taskbar-ul sistemului de operare - un widget opţional, care afişează ştiri, vremea şi alte informaţii.

După aproximativ trei luni de teste, Microsoft este gata să integreze în Windows 10 noul widget informativ care va afişa ştiri, informaţii meteo, rezultate din sport şi evoluţia bursieră.

Fluxul de ştiri poate fi configurat în funcţie de preferinţele personale, utilizatorul putând alege să fie afişate noutăţi doar din domeniile care-l interesează şi, bineînţeles, vremea va fi afişată pentru localitatea aleasă sau prin folosirea funcţiei de localizare.

La baza ştirilor afişate se află Microsoft News, serviciul de ştiri al companiei. Acesta se laudă cu peste 4.500 de surse şi foloseşte inteligenţa artificială pentru a învăţa ce subiecte sunt relevante pentru utilizator, cu scopul de a crea un flux cât mai relevant şi, probabil, în viitor, să-i afişeze reclame la fel de relevante.

Partea bună este că noul widget este opţional. Acesta poate fi activat şi dezactivat la fel de uşor. De asemenea, este posibilă dezactivarea fluxului de ştiri şi afişarea doar a condiţiilor meteo direct pe taskbar.

Widget-ul începe de astăzi să apară celor care au instalat pachetul de update-uri pentru luna aprilie. Ca de obicei, implementarea se face treptat, astfel că va dura câteva săptămâni până când noua facilitate va ajunge la toţi utilizatorii de Windows 10.

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

tca.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.