Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Derapajele "rebelului" Benoit Paire nu rămân nepedepsite! Federația Franceză de Tenis pregătește o sancțiune drastică


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Benoit Paire (31 de ani, numărul 35 ATP) a fost aspru criticat de iubitorii sportului alb în ultima perioadă pentru atitudinea etalată pe terenul de tenis. Federația Franceză s-a autosesizat și este pregătită să-l excludă din delegația pe care o va trimite la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

Tennis : Rolex Monte Carlo Masters

 

Paire este un aspru contestatar al măsurilor drastice luate de organizatorii turneelor din circuitul ATP în contextul pandemiei de COVID-19. În plus, sportivul din Hexagon a recunoscut că nu pune mare preț pe rezultate, ci îl interesează doar cecurile consistente pe care le încasează doar pentru simpla prezență pe tabloul principal.

 

Benoit Paire, pe punctul de a fi exclus din echipa Franței de tenis care va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo

 

Comisia de Etică din cadrul Federației Franceze de Tenis l-a avertizat la mijlocul lunii martie pe Benoit Paire să nu mai dea astfel de declarații, însă tenismenul nu a ținut cont și a continuat să facă vâlvă. Ultimul derapaj a fost în urma eliminării din runda inaugurală a turneului ATP de la Monte Carlo.

 

"Circuitul ATP a devenit putred. Nu-mi mai pasă dacă pierd sau câștig, nu mai simt nimic. E perfect, am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră bună de hotel, apoi mă duc acasă”, a spus Benoit Paire

 

  • 8 înfrângeri consecutive a adunat Benoit Paire în circuitul ATP

 

Potrivit L’Equipe, șefii Federației Franceze de Tenis s-au săturat de derapajele necontrolate ale lui Benoit Paire și sunt pe cale să-l excludă din echipa Franței care va merge la Jocurile Olimpice din vară. “Sunt şanse mari ca sportivul să fie exclus din delegaţia pentru Tokyo”, se arată în cotidianul francez.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.