Jump to content

Garmin lansează seria de ceasuri Venu 2, cu două dimensiuni şi autonomie crescută


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

garmin-venu-2-696x178.jpg

 

Garmin, cândva un titan al GPS-urilor s-a reorientat spre purtabile şi tocmai a dezvăluit o nouă serie de ceasuri inteligente. E vorba despre Garmin Venu 2, smartwatch-uri care vin în două variante de dimensiuni şi cu autonomie dublă faţă de predecesori. Ce dotări şi preţuri au aflaţi mai jos.

Această a doua generaţie de ceasuri Venu soseşte în două dimensiuni: de 45 mm, cu ecran de 1.3 inch şi Venu 2S de 40 mm şi cu diagonală de 1.1 inch. Panourile sunt AMOLED, iar rezoluţia este de 416 x 416 pixeli sau 360 x 360 pixeli. Există şi mod Always On Display, dar şi protecţie Gorilla Glass 3. Corpul ceasului este fabricat din polimer ranforsat, iar muchia din jurul ecranului este din oţel inoxidabil. Ceasurile noi Venu au certificare 5 ATM, fiind rezistente la scufundarea în apă.

Cel mai mare upgrade e la nivel de autonomie, care e dublă faţă de primele modele Venu. Versiunea de 45 mm ajunge la 11 zile de funcţionare în mod smartwatch, iar cea de 40 mm la 10 zile. Predecesorul avea doar o variantă de 43 mm şi oferă doar 5 zile de utilizare. Şi durata de GPS tracking a crescut, până la 7/8 ore pe Venu 2, iar cumpărătorul primeşte şi încărcare rapidă: 10 minute de încărcare înseamnă un mod de utilizare sau 1 oră de GPS tracking. Alte dotări mai includ poziţionare globală prin GLONASS şi Galileo, dar avem şi o busolă şi un altimetru barometric.

garmin-venu-2-2-665x230.jpg

 

Venu 2 şi Venu 2s sunt primele ceasuri cu noul senzor de puls optic Elevate V4. Pentru cei pasionaţi de sport, ceasul are şi un mod HIIT, cu exerciţii ca TABATA, AMOM, AMRAP şi variaţiuni. Sunt şi moduri de fitness pentru căţărări la interior şi căţărări pe stânci. Garmin plusează cu un tracker pentru somn, care îţi dă un scor în funcţie de puls, respiraţie, nivelul de oxigen în sânge şi stres. Evident avem şi notificări, watch face-uri, se pot stoca 650 de melodii pe ceas şi există şi Garmin Pay.

Ambele ceasuri au acelaşi preţ de 400 de euro.

garmin-venu-2-3-665x230.jpg

Garmin-Venu-2-5-665x225.jpg

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.