Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problemă faruri


Roxy
 Share

Recommended Posts

Textura farurilor se afla in .txd-urile fiecarei masini imparte, deci daca vrei sa le modifici atunci ar trebui sa schimbi modul pe masina sau sa schimbi imaginea farurilor in file-ul txd. Mi se pare ca afecteaza si enb-ul cat de intunecat arata farurile, dar nu cred ca e cazul in acel modpack

Link to comment
Share on other sites

Am făcut o descoperire, e de la ENB. Când îl dezactivez, totul este clar și cum trebuie, am observat asta numai la unele vehicule, ceea ce mi se pare ciudat. O să aplic ambele recomandări, @Kaban & @TheTom și voi reveni cu feedback. Mersi!

Link to comment
Share on other sites

@oRoxii S4F

 

Din câte pot eu vedea în poza de la tine nu ai mod pe Infernus, asta înseamnând că ce a pus Kaban nu se poate aplica deoarece nu poți edita textura unei mașini default (din câte știu eu, posibil să mă înșel). Recomandarea mea ar fi să cauti un mod special creat pentru Infernus care să arate cat mai aproape de cel default (dacă vrei neapărat să nu fie schimbat prea mult) sunt destul de mult pe internet (am și eu chiar) cu aspectul care îți place ție, pentru că să stai să te chinui să modifici unul crede-mă că e o muncă de chinez. Ar mai fi soluția spusă de TheTom să încerci samp-add-on care îți modifica aspectul farurilor cât și intensitatea luminoasă a acestora pe mașinile default, însă samp add-ul mai conține unele lucruri care poate nu îți plac cum ar fi fake-esc, ș.a.m.d poate tu vrei să apari AFK când te pui pe ESC sau în bară. Acum rămâne la decizia ta ce modalitate vrei să aplici.

Edited by Tupi
Link to comment
Share on other sites

@Tupi am încercat cu mai multe modele de Infernus, așa cum ai spus și rezultatul e același... farurile sunt la fel de închise. Mai rămâne să încerc cu samp addon.

Edited by oRoxii S4F
Link to comment
Share on other sites

Cam asta face un ENB până la urmă, pune umbre, grafică și închide anumite culori. Și eu joc pe ROH si dacă știi culoarea albastru inchis pare că e negru iar portocaliul pare că e roșu, așa e ENB-ul din acest modpack, nu prea ai ce îi face din păcate. Sincer să fiu la cât de frumos e modpack-ul ce mai contează stopurile de la mașini :D. În altă ordine de idei, SAMP Add-On îl găsești pe forum.b-zone.ro/mods în categoria Others, este executabil pe care îl instalezi ca pe orice alt program. 

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.