Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Filmele de Oscar pe care le vezi pe Netflix acum, de la My Octopus Teacher la Mank


Ailime
 Share

Recommended Posts

Filmele de Oscar pe care le vezi pe Netflix acum, de la My Octopus Teacher la Mank

Filmele de Oscar pe care le vezi pe Netflix acum, de la My Octopus Teacher la Mank

 

  • Netflix a fost pe val la Gala Premiilor Oscar, câștigând șapte trofee. Compania aproape și-a dublat numărul de trofee din palmares, într-o singură noapte.

 

În ultimii ani, filmele Netflix nu au avut probleme cu câștigarea primelor locuri pe buletinele de vot Oscar, dar a avut dificultăți în transformarea acestor nominalizări în trofee. Serviciul de streaming a apărut pentru prima dată pe radarul Academiei de Artă și Științe a Filmului în 2013, când a fost nominalizat pentru cel mai bun film documentar pentru „The Square”.

 

În timp ce Netflix își depășește rivalii în nominalizări în ultimii ani, nu a adunat multe victorii. Din 2013, a obținut 54 de nominalizări și 8 victorii.

Pe 25 aprilie, însă, a câștigat șapte premii Oscar. Practic, într-o singură noapte, Netflix aproape și-a dublat numărul de victorii la Oscar. Al doilea cel mai mare număr a fost acordat Disney , care a luat cinci premii.

 

Netflix a acumulat 31 de nominalizări în acest an. Mank al lui David Fincher a avut un număr impresionant 10 nominalizări care au inclus cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor (Gary Oldman) și cea mai bună actriță în rol secundar (Amanda Seyfried). „Ma Rainey’s Black Bottom” și „Mank” au câștigat câte două premii.

 

Netflix a primit, de asemenea, premiul pentru cel mai bun scurtmetraj de acțiune live, cel mai bun scurtmetraj animat și cel mai bun film documentar. La ultima ediție a premiilor Oscar a fost nominalizat și filmul Colectiv la două categorii.

 

Filmele de Oscar pe care le vezi pe Netflix

 

  • Cele mai bune coafuri și machiaj pentru „Ma Rainey’s Black Bottom”
  • Cel mai bun design de costume pentru „Ma Rainey’s Black Bottom”
  • Cel mai bun documentar pentru „My Octopus Teacher”
  • Cel mai bun scurtmetraj de acțiune live pentru „Two Distant Strangers”
  • Cel mai bun scurtmetraj animat pentru „If Anything Happens I Love You”
  • Cel mai bun design de producție pentru „Mank”
  • Cea mai bună cinematografie pentru „Mank”

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.