Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Coincidență înfricoșătoare în UFC! Cum s-a accidentat un fost campion mondial


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Chris Weidman s-a duelat cu Uriah Hall, în cadrul galei UFC 261, într-o luptă disputată la categoria mijlocie.

image.thumb.png.a6c08c9cbd89804a6228c36456082a0b.png

După doar câteva secunde de la începutul luptei, Weidman a suferit o accidentare înfiorătoare.

Chris Weidman și-a rupt tibia în timpul meciului cu Hall

Întâlnirea dintre Weidman și Hall a început liniștit. Ambii luptători și-au urmărit atent mișcările, iar după 17 secunde, luptătorul american a încercat primul atac major al întâlnirii. Jamaicanul a ridicat piciorul pentru a bloca cu succes lovitura lui Weidman.

 

În momentul impactului s-a auzit un zgomot ce părea a fi cauzat de lovitură, dar motivul era de fapt altul, tibia americanului s-a rupt. Când a lăsat piciorul jos, Weidman a realizat ce s-a întâmplat, s-a prăbușit la podea și a început să țipe de durere, iar piciorul său a rămas inert, într-o poziție bizară.

 

Hall a câștigat lupta prin knockout tehnic, dar luptătorul jamaican s-a așezat în genunchi și timp de câteva minute nu a scos niciun cuvânt.

 

Weidman a fost scos din cușcă pe o targă și, în drum spre ieșirea din arenă, luptătorul a fost aclamat de fanii MMA-ului.

Weidman și-a rupt piciorul în același fel în care el l-a accidentat pe Anderson Silva

În 2013, Chris Weidman a fost cel care i-a rupt piciorul legendei UFC, Anderson Silva, într-o manieră identică cu cea în care el a ieșit victimă.

 

Accidentarea l-a ținut pe brazilian departe de cușcă timp de doi ani.

 

Campionule, îți transmit cele mai sincere gânduri de bine. Ai credință! Îți doresc să te recuperezi cât mai repede”, i-a transmis Anderson Silva, lui Chris Weidman, pe rețelele de socializare.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.