Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

De ce a fost în stare Conor McGregor, la doi ani după ce a lovit cu pumnul clientul unui local


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Conor McGregor (32 de ani) a cheltuit aproape două milioane de lire sterline pentru a achiziționa localul în care a lovit cu pumnul în față un client, în urmă cu doi ani.

 

image.thumb.png.95e82023478b26ad15b910493dd18b70.png

McGregor a anunțat că acesta nu va mai avea voie să pășească în localul său.

McGregor a cumpărat barul în care a bătut pe un client vârstnic. Irlandezul i-a pus interdicție bătrânului

Luptătorul din UFC dorește să își extindă lanțul de afaceri din Dublin și a cumpărat localul în care, în 2019, l-a lovit cu pumnul în față pe Des Keogh, un client în vârstă de 50 de ani.

 

Incidentul petrecut după ce Keogh a refuzat să guste din whisky-ul produs de irlandez a fost surprins de camerele de supraveghere, iar McGregor a trebuit să dea socoteală în fața autorităților. Luptătorul a plătit atunci o amendă în valoare de 860 de lire sterline.

 

Se pare că McGregor i-a pus interdicție lui Keogh să mai intre în localul din Dublin. ”Tu și prietenii tăi aveți interzis”, a scris luptătorul din UFC pe rețelele de socializare după ce a distribuit un articol care vorbea despre recenta sa achiziție.

McGregor se pregătește pentru al treilea meci cu Dustin Poirier

A treia întâlnire dintre cei doi luptători va avea loc în cadrul galei UFC 264 pe 10 iulie, în Las Vegas.

 

Irlandezul Conor McGregor și americanul Dustin Poirier vor lupta din nou în cușca UFC. Un nou episod al rivalității dintre cei doi mari luptători de MMA va avea loc în vară, după ce președintele UFC, Dana White, a reușit să-i convingă pe McGregor și pe Poirier.

 

În urmă cu șapte ani, irlandezul se impunea în fața lui Dustin Poirier, în timp ce în urmă cu trei luni, în ianuarie, americanul s-a impus prin KO în repriza a doua.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.