Jump to content

Golgheterul all-time al lui Arsenal, Thierry Henry, "dă de pământ" cu patronii clubului. "Titi" se alătură revoluției fanilor


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Revoluția fanilor lui Arsenal nu l-a lăsat indiferent pe Thierry Henry. Cel mai bun marcator din istoria "tunarilor" îl pune la zid pe patronul clubului.

image.thumb.png.339401956242d35f8a233574041d69e0.png

Fostul mare atacant, ajuns la 43 de ani. nu poate să treacă cu vederea faptul că patronul american Stan Kroenke s-a alăturat proiectului Super Liga.

Thierry Henry: "Eu nu îmi mai recunosc clubul, Arsenal"

"Eu nu îmi mai recunosc clubul, Arsenal, iar ceea ce se întâmplă în aceste momente, ei încercând să intre într-o ligă care a fost ulterior închisă, mi se pare fără sens. Au condus acest club ca pe o companie, nu ca pe un club de fotbal și și-au dat arama pe față", a scris Thierry Henry pe rețelele de socializare.

 

Considerat unul dintre cei mai mari atacanți din toate timpurile, "Titi" a jucat la Arsenal din 1999 până în 2007 și este cel mai bun marcator din istoria "tunarilor", cu 228 de goluri în toate competițiile.

 

Pe vremea când a îmbrăcat tricoul lui Arsenal, Henry a fost golgheterul Premier League de 4 ori, un record încă neegalat.

Cu Arsenal, francezul a câștigat două Cupe ale Angliei și două titluri în Premier League, dintre care în unul dintre sezoane "tunarii" au terminat neînvinși. În plus, el a jucat și o finală Champions League în 2006.

Fanii lui Arsenal îi cer să plece patronului Stan Kroenke

Suporterii lui Arsenal n-au trecut ușor cu vedere proiectul Super Ligii, în care a fost implicat și patronul clubului, Stan Kroenke.

 

După ce au emis un comunicat în care i-au transmis patronului american că nu vor uita acest episod, fanii lui Arsenal s-au adunat în fața stadionului Emirates pentru a protesta. Circa 1000 de suporteri au mărșăluit spre stadion, după care au agățat numeroase bannere în jurul arenei. Mesajul principal a fost: "Kroenke Out".

 

  • Între timp, proiectul Super Ligii a fost suspendat, din cauza protestelor în toată lumea.

Cine este patronul lui Arsenal, Stan Kroenke

Americanul de 73 de ani este acţionar la mai multe cluburi sportive, pe lângă Arsenal: Los Angeles Rams (NFL), Denver Nuggets (NBA), Colorado Avalanche (NHL), Colorado Rapids (MLS), Colorado Mammoth (National Lacrosse League), Los Angeles Gladiators (Overwatch League) şi Los Angeles Guerrillas (Call of Duty League).

 

Afacerile lui Kroenke se bazează pe construcţii imobiliare, dar mai ales malluri. Americanul a început să investească la Arsenal în aprilie 2007, iar în septembrie 2008 a pătruns în comitetul director, iar în august 2018 a preluat controlul total al clubului.

 

Miliardarul american Stan Kroenke a preluat Arsenal în 2018, iar de atunci a câștigat o Cupă a Angliei și o Cupă a Ligii Angliei. Arsenal n-a mai câștigat titlul din 2004.

 

  • Patronul lui  Arsenal, Stan Kroenke, și-a mărit averea în timpul pandemiei. Potrivit Potrivit "Billionaire Bonanza 2020", un studiu făcut de americani, averea sa a crescut cu 323.3 millioane de lire sterline, adică aproximativ 370.4 milioane de euro între 1 ianuarie 2020 şi 1 aprilie 2020. Astfel, celebra publicaţie Forbes, citată de "Football.London" susţine că miliardarul are o avere de 10 miliarde de dolari în acest moment.

 

Chiar dacă i se cere imperativ să plece, Stan Kroenke a anunțat că nu are nicio intenție să o facă.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.