Jump to content

Ultimatum dat de Sergio Ramos lui Real Madrid. Doar așa își va prelungi contractul


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Sergio Ramos le-a dat un ultimatum șefilor de la Real Madrid, cu care negociază de luni bune. Dacă vor să-l păstreze, aceștia trebuie să fie de acord cu cerința sa.

MzEzZThlYTBjNjJlZWMxOGYxOTljZDY2NGFl.thu

Astfel, căpitanul madrilenilor ar accepta chiar și o reducere a salariului cu 10 la sută, însă în schimb, șefii trebuie să fie și ei de acord cu dorința sa, la care nu renunță cu niciun chip.

Sergio Ramos cere un nou contract pe doi ani. Real Madrid îi oferă unul singur

Practic, condiția principală este să semneze pe doi ani și nu pe unul singur, așa cum vor oficialii de pe Santiago Bernabeu, care pun în balanță faptul că el are deja 35 de ani, împliniți în martie.

 

  • Contractul lui Sergio Ramos cu Real Madrid este scadent pe 30 iunie 2021.

 

În 2021 Sergio Ramos a jucat doar 4 meciuri pentru Real Madrid. Fundașul central este accidentat de pe 13 martie, de la meciul cu Elche. De atunci nu a mai jucat. Apoi, din 13 aprilie s-a infectat cu coronavirus. Va fi însă disponibil pentru returul semifinalelor Champions League, cu Chelsea, de pe 5 mai.

Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005

Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005, când a fost transferat de la Sevilla pentru 27 de milioane de euro și a devenit un simbol al echipei.

 

  • 14 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Sergio Ramos, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

 

Între timp, pentru a fi acoperiți, oficialii lui Real Madrid s-au concentrat pe aducerea lui David Alaba, de la Bayern. Fundașul de 28 de ani, care va veni liber de contract, a fost ademenit cu o primă de instalare de 20 de milioane de euro și un salariu stagional de 10 milioane.

 

În comparație, Sergio Ramos câștigă 17 milioane de euro brut.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.