Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cât ghinion pentru Zidane şi Real Madrid! Încă un titular s-a accidentat şi nu mai poate juca în La Liga


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Dani Carvajal, fundaşul dreapta al echipei Real Madrid, a suferit o leziune musculară la meciul de marţi cu Chelsea (1-1), din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, şi nu va mai juca în acest sezon, transmite ziarul AS.

image.thumb.png.f4a73d242e8162e9b423e09b723b17d2.png

În ultima perioadă, Zidane s-a confruntat cu multe probleme de lot, cauzate de accidentări sau suspendări. Ferland Mendy, Sergio Ramos, Lucas Vazquez, Eden Hazard, plus Raphael Varane (COVID-19) nu au putut juca meci de meci.

Carvajal s-a accidentat din nou şi nu mai poate juca în La Liga

Carvajal a fost supus unor teste medicale şi leziunea musculară depistată îl va împiedica să revină mai devreme de trei săptămâni pe teren, în timp ce sezonul din La Liga se va încheia pe 23 mai.

 

Fundaşul spaniol ar mai putea juca doar în finala Ligii Campionilor, dacă Real Madrid va reuşi să o elimine pe Chelsea. În acest sezon, Carvajal a suferit patru accidentări şi a disputat doar 15 meciuri în La Liga.

 

În meciul cu Chelsea, Carvajal a fost înlocuit de Alvaro Odriozola în minutul 77, iar el nu a fost prezent la antrenamentul de joi al lui Real Madrid.

 

Pe flancul drept, Zinedine Zidane l-a pierdut pentru acest sezon şi pe Lucas Vazquez, utilizat cu succes în absenţa lui Dani Carvajal.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.