Jump to content

Stafful Discord.B-Zone.Ro organizează un concurs pentru voi. Înscrieri aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

 

Sign in to follow this  
Snipi

Samsung prezintă 4 noi laptopuri Galaxy Book: modele cu placă grafică RTX 3050, pentru productivitate şi gaming

Recommended Posts

Posted (edited)

<b>Samsung prezintă 4 noi laptopuri Galaxy Book: modele cu placă grafică RTX 3050, pentru productivitate şi gaming</b>Evenimentul Samsung Unpacked de azi a promis că "ne va aduce cel mai puternic terminal Galaxy". Era vorba despre un laptop, dar evenimentul a fost mai amplu decât ne aşteptam, sosind un total de 4 noi laptopuri: Samsung Galaxy Book Pro

 

Evenimentul Samsung Unpacked de azi a promis că "ne va aduce cel mai puternic terminal Galaxy". Era vorba despre un laptop, dar evenimentul a fost mai amplu decât ne aşteptam, sosind un total de 4 noi laptopuri: Samsung Galaxy Book Pro, Samsung Galaxy Book Pro360, Samsung Galaxy Book Odyssey şi Samsung Galaxy Book. Despre toate aflaţi detalii, dar şi preţuri mai jos.

Samsung pare a avea câte ceva pentru fiecare, atât modele de gaming, cât şi unele de productivitate, ecrane AMOLED, plăci RTX.

 

 

Samsung Galaxy Book Pro

Samsung Galaxy Book Pro

 

Samsung Galaxy Book Pro mizează pe portabilitate, cu un ecran de 13.3 inch, cu greutate sub un kilogram, dar există şi o variantă de 15.6 inch, nici ea grea. Ambele sunt foarte subţiri şi au ecrane AMOLED la bord, cu rezoluţie Full HD. La interior se afla procesoare Intel Core de Generaţie 11 (Core i3, i5 sau i7), dar şi 8, 16 sau 32 GB RAM LPDDR4X. Stocarea ajunge până la 1 TB şi este NVMe SSD. Variantele i5 şi i7 au grafică Iris XE, dar există şi o versiune cu placa GeForce MX450.

Samsung Galaxy Book Pro

 

Pe partea de conectivitate avem port Thunderbolt 4, port USB-C, port USB-A 3.2, HDMI, jack audio şi slot microSD. Ăsta pe varianta de 15.6 inch. Cea de 13.3 inch nu are HDMI, dar primeşte nano SIM. Avem şi WiFi 6e şi difuzoare tunate de AKG. Preţul este de la 1100 de euro pentru versiunea mică şi 1200 de euro pentru cea mare.

 

Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Galaxy Book Pro 360

 

Cine vrea touchscreen, are la dispoziție un Samsung Galaxy Book Pro 360, care suportă şi input cu stylus (S Pen). Şi acest model vine cu ecran de 13.3 sau 15.6 inch, unul Super AMOLED, cu rezolutie Full HD. S Pen e oferit în cutie. Avem şi o versiune 5G pentru produs, iar la bord găsim Thunderbolt 4, două porturi USB-C, jack audio de 3.5 mm şi slot microSD. Procesoarele sunt Core i3, i5 sau i7 Gen 11, dar fără opţiune cu placa MX450 aici. Bateriile sunt de 63 Wh sau 65W, avem şi webcam HD, cititor de amprente şi difuzoare cu AKG.

Pro%20360_592x283.jpg

 

Laptopurile au certificare militară pentru rezistenţa la vibraţii, sare, presiune, umiditate. Preţul de pornire este de 1200 de euro pentru cel mic şi 1300 pentru cel mare.

 

Samsung Galaxy Book Odyssey

 

Samsung Galaxy Book Odyssey

 

Samsung Galaxy Book Odyssey este modelul de gaming din noul lineup, dar rămâne compact. Are ecran de 15.6 inch, cântăreşte 1.84 kilograme şi măsoară 17.7 mm în talie. Are baterie mai mare, de 83 Wh şi un încărcător de 135 W. Primim o placă grafică GeForce RTX 3050 Ti, procesor Core i5 sau Core i7 Gen 11, dar şi 8, 16 sau 32 GB RAM şi stocare SSD de până la 1 TB. Avem şi două porturi USB-C, 3 porturi USB-C 3.2, un HDMI, jack audio, slot microSD şi RJ45. WiFi este doar WiFi 6, fără WiFi 6e. Ecranul este un LCD Full HD.

 

Samsung Galaxy Book

 

Samsung Galaxy Book

 

Cel mai accesibil model din nouă serie este Samsung Galaxy Book. Rămâne doar la ecran TFT LCD de 15.6 inch, unul Full HD, plus procesor Intel Core i3, i5 sau i7, dar vor fi şi variante mai accesibile cu procesor Pentium Gold sau chiar Celeron. Există şi 4 GB RAM aici, dar şi variante cu 8 sau 16 GB RAM LPDDR4X. Stocarea este SSD NVMe de 512 GB, dar poţi adăuga încă un SSD. Bifam şi varianta cu placă grafică GeForce MX450. Laptopul măsoară 15.4 mm în talie şi cântăreşte 1.55 kilograme.

 

Samsung Galaxy Book

 

Are baterie de 54 Wh, care se încarcă via USB-C la 65W. Are difuzoare stereo, dar fără AKG. Cititorul de amprente din butonul Power este opţional. Are şi 4G LTE, porturi USB-C, USB-A, HDMI, jack audio, slot de securitate, microSD şi nano sIM. Porneşte de la 680 de euro.

 

Sursa

Edited by Snipi

Share this post


Link to post
Share on other sites

tca.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.