Jump to content

Happy Easter Quest, Gift & Discounts


Kelton
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, MrBoost said:

Nu ati mai bagat nici un update si asta primim frate, un quest plictisitor, nu anti-cheat, nu masini random pe stock, nimic, doar quest ca asta tine comunitatea pe picioare, quest-uri, quest-uri, quest-uri. Mai faceti si voi fratilor un live pe SA:MP ca suntem plictisiti, iar la war e lag, asta nu o puteti rezolva frate, trebuie sa faceti quest-uri ca daca nu, se muta lumea pe alte servere fara ele.

 

Link to comment
Share on other sites

Din păcate, sunt dezamăgit de quest în sine, e la fel ca cel de la Valentines Days, un quest de care nu am fost mândru datorită faptului că era foarte greu de completat din cauza bombelor, mai și stai 2 minute după alte vieți.

Link to comment
Share on other sites

Frumos quest, insa de vreo 3 sezoane tot pe aceeasi tematica functioneaza,. cu acea interfata de ghicit.

 

Era interesant daca schimbam putin felul de a face questul. Sa nu mai zic ca este destul de intarziat, pus pe servere la finalul vacantei prelungite de paste cand toti jucatorii deja isi iau gandul de la activitate si de la orice tine de SA:MP, pentru a se putea axa pe studii extra-curriculare si scoala.

 

Pe toata vacanta aceasta, cand aveam o oportunitate imensa de a strange jucatori pe severe, mai ales seara noi am ales sa ramanem cu activitatile generice precum job, bunker, raport si asa mai departe, dupa mine o sansa irosita de a modifica acel record de 1000/1000 care pe RPG2 a ramas neschimbat inca din data de 1 decembrie. Putea fi adaugat cu o saptamana inainte cel putin. Dar de, este mai bun decat nimic, premile ma muiltumesc.

 

Paste fericit!

Edited by TLG Valentinos.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.