Jump to content

Serverele RPG vor primi un rollback de pe 09.05.2021 05:00. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
lynyx

Aplicație helper - lynyx_

Recommended Posts

Viata Reala:


- Nume: Andreea


- Varsta: 18


- Clasa: a 12-a


- Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu): mate-info intensiv


- Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Sunt o persoană destul de sociabilă, dar sunt timidă)). În general mă înțeleg bine cu toți oamenii și îmi place să ajut pe unde pot sau să îmi ofer cunoștințele altora. Sunt destul de inteligentă zic eu, învăț chestii noi repede și sunt pasionată de partea mai exactă a lucrurilor (gen matematică, informatică, redstone pe minecraft). Nu prea ies din casă (ma omoara româna la bac și cu asta îmi consum timpul de obicei) și când am timp liber îmi place să mă relaxez jucând divese jocuri, printre care și Minecraft. Cam atât :)

 

 

Viata virtuala:


- IGN (In game nick): lynyx_


- Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?: Pe zi, aproximativ 3-8 ore (de obicei mai mult de 5) + stau noaptea târziu când nu prea e staff


- Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?: Stă la dispoziția playerilor pentru a-i ajuta cu răspunsuri la diverse întrebări legate de server sau de funcționalitatea unor sisteme/comenzi + păstrarea liniștii și a ordinei pe chat și server in general :)


- De ce vrei aceasta functie?: Înainte de a lua o pauza de la Minecraft, am făcut parte din staff pe două servere diferite (1 an moderator pe unul și 2 ani admin pe altul). Acum că m-am reapucat de Minecraft, îmi e dor să fac parte din staff și să ajut playeri, iar comunitatea B-Zone e super nice :) . Consider că (dacă sunt acceptată) voi avea o experiență mult mai placută decât cele pe care le-am avut pe alte servere. Also îmi place să ajut oameni, dacă am ocazia :) Simt că pot aduce serverului un ajutor binevenit, fiind săritoare și calmă mai mereu.


- De cat timp joci Minecraft, si de cat timp joci pe server?: 11 ani și de aproape 2 ani, dar inconsistent (am venit la pachet cu qjaws într-un fel)


- Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server): Nimic sever: jucam în vara lui 2019 si mi-am luat mute de câteva ori pt că aveam tupeu)) (de cand m-am reapucat în 2021 nu am primit nicio sancțiune)


- Ai mai detinut functii staff pe serverul nostru? Dar pe comunitate?: Nope.

 

-Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3): sistemul de marry, sistemul de puncte și misiuni, sistemul de pets

 

-Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server, si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate?: cred că este nevoia pt un sistem de trade și cred că shop-ul are niște lipsuri :)


- Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?: Da!


- Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): 2 zile, 15 ore, 23 minute(acumulate în 11 zile ~5 ore pe zi) (am mai jucat pe server și în 2019)


- Alte precizari: Am cam combinat 2 modele de cereri, dar sper ca este oki! (sper că am inclus cam tot ce ar fi trebuit)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acceptata. Felicitari, bine ai venit in staff!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.