Jump to content

Gioteck aduce noi controllere pentru PC, XBOX sau Playstation in Romania


Recommended Posts

Gioteck aduce noi controllere pentru PC, Xbox sau PlayStation în România

 

Producătorul de periferice Gioteck aduce în România controllerele VX4 și WX4, create pentru PC sau consolă.

Controllerele VX4 oferă o formă ergonomică și familiară având layout-ul unui controller de PlayStation. Acestea sunt compatibile atat cu un calculator cât și cu o gamă variată de console precum PS4, PS4 Pro sau PS4 Slim.

VX4 poate fi găsit atât în versiunea cablată (wired) cât și în versiunea Bluetooth. Indiferent de versiune, acestea sunt disponibile într-o gamă variată de culori și oferă inclusiv un jack audio de 3.5mm pentru căști.

La polul opus, WX4 este un model destinat jucatorilor care aleg preponderent PC-ul. Acest controller oferă un layout de Xbox și este compatibil cu console precum PS3 sau Nintendo Switch. Poate fi folosit fără probleme la un calculator și este disponibil în versiune wireless sau wired. De asemenea, poate fi comandat într-o gamă largă de culori.

Gioteck WX4

 

Butoanele lui WX4 oferă o aderență bună, iar motorul pentru vibrații este silențios.

Ambele modele pot fi achiziționate de la magazinele partenere ale Gioteck, printre care se numără și eMAG. Prețurile controllerelor încep de la 119 lei.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.