Jump to content

Prestigio Multiboard Light: Ecrane interactive pentru videoconferințe


Recommended Posts

Prestigio Multiboard Light: Ecrane interactive pentru videoconferințe

 

Ecranele interactive Prestigio Multiboard Light sunt cele mai noi produse din portofoliul de display-uri Prestigio, prin care utilizatorii vor putea să-și creeze propriile soluții pentru conferințele video, atât de necesare în aceste vremuri.

Dispozitivele din noua familie Prestigio Multiboard Light reunesc toate funcțiile interactive de bază pentru prezentări, colaborare și comunicații wireless. Vor deveni nucleul sălilor de întâlnire inteligente sau al sălilor de clasă dedicate învățării interactive și de la distanță.

Panourile interactive Multiboard Light sunt alimentate de sistemul de operare Android și de un procesor quad-core cu o frecvență maximă de 2,8 GHz, care asigură performanțe și viteză bune.

La fel ca la toate celelalte modele Prestigio Multiboard, ecranul și calitatea imaginii sunt în centrul atenției. Ecranul tactil este cel mai bun din clasa sa și acceptă 20 de puncte de atingere și 10 puncte de scriere simultan, plus o funcție care permite utilizatorilor să scrie în două culori diferite în același timp. Rezoluția UHD 4K oferă imagini realiste, profunde. Produsele au, de asemenea, senzori speciali de lumină, care, împreună cu luminozitatea și contrastul ridicat ale ecranului, permit utilizarea dispozitivelor chiar și în lumina puternică a soarelui.

În plus, noua familie de produse este echipată cu un sistem audio impecabil, cu două tweeter-e și un woofer (sunet 2.1). Acesta oferă o gamă mai largă de frecvențe și sunet virtual captivant, ce asigură un confort maxim pentru conținut audio sau conferințe video sau audio.

Soluție simplă pentru proiecte de colaborare. Prestigio Multiboard Light dispune de mai multe porturi pentru conectarea dispozitivelor suplimentare, a perifericelor și a unităților USB. În special, unele dintre porturi (inclusiv USB Tip-C) sunt amplasate pe panoul frontal, permițând utilizatorilor să se conecteze sau să încarce cu ușurință orice tip de dispozitiv de care ar putea avea nevoie pentru prezentări sau conferințe video.

Dispozitivele interactive Multiboard Light pot fi folosite și ca puncte de acces wi-fi, pentru a partaja o conexiune la internet cu toți cei din cameră, rapid și fără efort.

Suport pentru soluții personalizate. Dispozitivele Multiboard Light vin cu aplicații preinstalate pentru scriere, partajarea ecranului cu alte dispozitive, telecomandă și multe altele. Toate acestea asigură un plus de confort atunci când utilizatorii încep să lucreze în echipe sau să lucreze în comun pe prezentări.

Principala caracteristică a noii familii de produse este suportul pentru soluții suplimentare. Acest lucru face ca dispozitivele să fie complet personalizabile pentru nevoile utilizatorului. De exemplu, dacă este necesar, Multiboard Light poate fi conectat la un PC încorporabil, alimentat de un puternic procesor Intel®10th Gen, care va avea un pachet de aplicații Prestigio Multiboard preinstalat pentru afaceri și educație, inclusiv soluția mozaBook Classroom cu licență gratuită pentru un an întreg. În plus, instalarea unui sistem de operare Windows licențiat pe un computer suplimentar va deschide și mai multe oportunități de colaborare, permițând utilizatorului să instaleze versiunile desktop ale aplicațiilor pentru conferințe video și întâlniri la distanță: Teams, Skype, Zoom și multe altele.

Design modern și caracteristici anti-vandalism. Prestigio Multiboard Light interactiv va fi disponibil cu două dimensiuni ale ecranului: 65” și 75”. Și, datorită designului modern, aceste dispozitive se vor potrivi cu ușurință în orice cameră. Siguranța dispozitivului este asigurată de carcasa metalică și sticla securizată, care protejează împotriva impactului exterior.

Prestigio Multiboard Light este o soluție simplă și accesibilă, care poate transforma orice cameră într-un spațiu interactiv modern în câteva minute. În plus, clienții Prestigio beneficiază de o prelungire a garanției de la unu la trei ani.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.