Jump to content

Un luptător de sumo a murit după o lovitură dură la cap din timpul unei dispute! Minute bune a rămas inert pe dohyo


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Un luptător japonez de sumo de categoria a treia a murit după ce a suferit o puternică lovitură la cap în cădere, în cursul unui meci susţinut în urmă cu o lună.

image.thumb.png.31a61f6b7556275f42e0aec9ddf17379.png

Luptătorul, cunoscut ca Hibikiryu, în vârstă de 28 de ani, a suferit accidentul în timpul unui meci disputat pe 26 martie la Tokyo, iar de atunci se afla internat în spital. Sumo este sportul tradițional din Japonia.

Hibikiryu, un luptător de sumo, a decedat după o lovitură puternică la cap din timpul unei dispute

Hibikiryu s-a lovit la cap când a fost aruncat în dohyo (n.r.- ringul unde se întrec luptătorii) de către rivalul său, căzând cu faţa jos, înainte de a primi îngrijiri medicale şi de a fi transportat la spital.

 

Luptătorul a rămas paralizat în urma loviturii, dar şi-a recăpătat mobilitatea în timpul spitalizării, însă starea sa s-a înrăutăţit în ultimele zile şi miercuri a decedat după o tromboză pulmonară.

 

Mai mulţi fani ai acestui sport au criticat, prin intermediul reţelelor de socializare, întârzierea înregistrată la transportarea sa la spital care, conform presei locale, a rămas în dohyo timp de şase minute în timp ce adversarul său era declarat învingător.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.