Jump to content

Ce riscă Manchester United după ce suporterii au invadat Old Trafford și derby-ul cu Liverpool a fost amânat


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Derby-ul Manchester United - Liverpool a fost amânat după ce fanii gazdelor au luat cu asalt arena "Old Trafford", iar "diavolii" riscă acum o depunctare în clasament.

image.thumb.png.4020cfd273d9ebbcd26bd1266b826850.png

Fanii au pătruns pe stadion după ce au pornit un protest uriaș împotriva patronilor americani ai clubului Manchester United, familia Glazer. Partida Manchester United - Liverpool nu s-a mai disputat, urmând să fie reprogramată, iar gazdele riscă acum să piardă puncte.

United - Liverpool, amânat din cauza fanilor! Suporterii au invadat Old Trafford și s-au încăierat cu poliția

Suporterii "au luat foc" după ce familia Glazer a anunțat că Manchester United va participa în Super Ligă

Manchester United este acuzată că nu a putut asigura siguranţa jucătorilor şi a oficialilor, dar şi intrările şi ieşirile de pe teren, anunță News.ro, care citează Daily Mail. Între protestul a fost cauzat de dorința clubului Manchester United de a participa în proiectul Super Ligii.

 

După ce s-au strâns în proximitatea arenei ”Old Trafford”, suporterii au reușit și să pătrundă în stadion, până pe gazon, unde au schimbat câteva pase și au aprins materiale pirotehnice.

 

Familia Glazer deţine clubul din Manchester din 2005.

 

Din cauza protestatarilor, autocarul lui Manchester United nu a putut intra în zona stadionului, astfel că a revenit la hotel. La fel s-a întâmplat și cu jucătorii lui Liverpool, respectiv cu brigada de arbitri.

 

Chiar dacă Super Liga a fost abandonată pentru moment, fanii marilor echipe nu pot trece cu ușurință peste acest proiect pus la cale de cele 12 cluburi.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by LorenaRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.