Jump to content

Simona Halep e în turul 3 la Madrid! N-a avut emoții în disputa cu Saisai Zheng


Claude.
 Share

Recommended Posts

Simona Halep vrea să câștige WTA Madrid // FOTO: Guliver/GettyImages

 

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a învins-o pe chinezoaica Saisai Zheng (27 de ani, 57 WTA), scor 6-0, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Madrid.

 

Simona Halep a fost aproape de perfecțiune în disputa cu Saisai Zheng. Chinezoaica, o jucătoare fără armele necesare pentru a o pune în dificultate, cu un serviciu slab și insuficientă forță în forehand, a fost anihilată complet. În actul inaugural, Simona a impresionat prin forța mentală. A salvat toate mingile de break avute de adversară și a făcut asta fiind agresivă, lovind de fiecare dată puternic, la limită.

 

imona Halep e în turul 3 la WTA Madrid!

Simona a continuat prestația impresionantă și în debutul setului secund. Adversara a avut o tresărire la scorul de 6-0, 3-0. Pe fondul relaxării Simonei și al unor greșeli necaracteristice venite din partea de teren a româncei, Saisai a obținut două game-uri consecutive. Halep a turat din nou motoarele, a preluat inițiativa raliurilor cu lovituri bine plasate de forehand și ajuns în ipostaza de a servi pentru meci. I-a tremurat mâna, a ratat prima oportunitate, apoi a închis partida pe serviciul advers, după 80 de minute.

 

sursa

Edited by ZeroOne. VODA
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.