Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep și-a aflat adversara din „optimile” turneului de la Madrid! A înfruntat-o de două ori în 2020


Claude.
 Share

Recommended Posts

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) o va întâlni pe Elise Mertens (25 de ani, 16 WTA) în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid.

 

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) o va întâlni pe Elise Mertens (25 de ani, 16 WTA) în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid.

 

Simona Halep nu a avut emoții în turul secund de la Madrid. A învins-o 6-0, 6-4, pe chinezoaica Saisai Zheng, iar în optimile de finală va da peste una dintre „victimele” favorite, belgianca Elise Mertens. Meciul se joacă marți, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori.

 

Simona Halep o domină pe Elise Mertens Elise Mertens are un start bun de sezon pe zgură. A ajuns până în finala la Istanbul, unde a cedat în fața Soranei Cîrstea, iar la Madrid a trecut de Shuai Zhang (44 WTA) și de Elena Rybakina (22 WTA), fără să cedeze set.

 

Mertens este o sportivă care a petrecut ultimele sezoane la granița top 10. Are o deplasare decentă, un serviciu peste medie, dar nu excelează la niciun aspect. Nu lovește suficient de puternic pentru a o pune pe Halep în dificultate, dovadă și palmaresul direct dintre cele două. Simona a câștigat 4 dintre cele 4 dispute directe.

 

sursa

Edited by ZeroOne. VODA
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.