Jump to content

Anchetă împotriva Super Ligii » Premier League OBLIGĂ patronii să accepte noi reguli


Claude.
 Share

Recommended Posts

Premier League pregătește o serie de măsuri prin care să interzică echipelor înființarea unei noi competiții de tipul Super Ligii.

 

Premier League pregătește o serie de măsuri prin care să interzică echipelor înființarea unei noi competiții de tipul Super Ligii.

 

Patronii cluburilor vor fi obligați să semneze un regulament prin care să-și asume pedepse dure pentru încălcarea principiilor campionatului britanic.

 

„Vom adopta reguli și reglementări suplimentare pentru a asigura protecția principiilor Premier League. Ne vom consulta atât cu Guvernul, cât și cu fanii. Trebuie să stopăm amenințările separaționiste din viitor”, se arată într-un comunicat emis de ligă și citat de Reuters.

 

Federația a deschis o anchetă!

„Am început săptămâna precedentă o anchetă oficială cu privire la formarea Super Ligii și implicarea celor 6 cluburi engleze. Ceea ce s-a întâmplat este inacceptabil și ar fi putut provoca mari daune fotbalului nostru”, a anunțat azi Federatia Engleză.

 

Manchester United - Liverpool, amânat după ce fanii au pătruns pe stadion Manchester United și Liverpool ar fi trebuit să joace duminică, în etapa cu numărul 34 din Premier League, dar meciul a fost suspendat. Suporterii lui United au continuat protestele la adresa familiei Glazer, care deține clubul. Ieri, cei mai radicali dintre fani au spart barajul forțelor de ordine și au pătruns pe arena „Old Trafford”, cu două ore înaintea duelului cu Liverpool. Printre motivele de nemulțumire se numără și faptul că United a fost una dintre fondatoarele Super Ligii - detalii, pe larg, aici.

 

Super Liga Europei = excluderea din Serie A

Federația Italiană de Fotbal, prin vocea președintelui Gabriele Gravina, a transmis recent că echipele din Italia care vor adera la Super Liga Europei (sau la orice altă competiție care nu va fi autorizată de Federație, UEFA și FIFA) vor fi excluse din campionat - detalii, pe larg, aici.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.