Jump to content

Burcă, eroul CFR-ului din meciul cu FCSB: "Nu prea s-a jucat fotbal azi, am țipat unii la alții"


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Andrei Burcă (28 de ani) a egalat în minutul 90+4 în meciul FCSB - CFR Cluj, scor 1-1, iar după meci a spus că acest rezultat se datorează întregii echipe.

image.thumb.png.5434405a2fe9701abafe73ee9aebb5ce.png

Burcă a recunoscut că pe teren a fost o tensiune uriașă, de aici și numărul mare de faulturi: "Echipa e omul meciului ăstăzi. Ne-am luptat, am venit după o perioadă dificilă, știam că nu trebuie să pierdem. Ne-am dorit mult să câștigăm, poate de asta nici nu ne-a ieșit jocul.

Burcă, eroul CFR-ului din meciul cu FCSB: "Nu prea s-a jucat fotbal azi, am țipat unii la alții"

Nu știu cât fotbal s-a jucat azi, mai mult am țipat unii la alții. Așa e când se joacă pentru campionat. Noi am tot sperat, am crezut în noi, știam că e important pentru moral să nu pierdem. Important este că n-am cedat și am egalat. Eu sunt vinovat pentru faultul lui Tănase, dar cred că s-a ajuns prea ușor în situația respectivă, știam că scapă unu-la-unu cu Arlauskis dacă nu faultez.

 

Mă bucur că suntem o echipă puternică și că nu cedăm în niciun moment. Mai sunt multe etape și trebuie să ne gândim la următoare partidă, cu Clinceni. Important este că suntem la mâna noastră", a spus Burcă, după remiza cu FCSB.

Rezumatul meciului FCSB - CFR Cluj 1-1

Derby-ul etapei a cincea din play-off, FCSB - CFR Cluj, s-a decis în prelungiri. După golul din penalty al lui Tănase, ardelenii au cerut și ei un penalty, însă au egalat în minutul 90+4, prin Burcă.

Clasament play-off

image.png.297c08e285033a04f7c08bacd7c77f98.png

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.