Jump to content

Serverele RPG vor primi un rollback de pe 09.05.2021 05:00. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
Ailime

Jason Statham, despre Hobbs & Shaw 2 și dacă se va întoarce la seria Fast & Furious

Recommended Posts

Posted (edited)

463361l-640x400-b-af1f381d.jpg

Jason Statham, despre Hobbs & Shaw 2 și dacă se va întoarce la seria Fast & Furious

 

  • În timp ce Statham nu va mai apărea în noul Fast & Furious 9, actorul a continuat să își discute viitorul în principala serie de filme

 

După ce și-a făcut prima apariție pe genericul lui Fast & Furious 6, în care părea să fi fost asasinul lui Han (Sung Kang), personajul favorit al fanilor, Deckard Shaw (Jason Statham) a devenit o piesă importantă a seriei; în rolul eroului negativ în Furious 7 ajunge, mai târziu, membru din familia The Fate of the Furious.

 

După premiera celui de-al optulea film, Statham a jucat alături de Dwayne Johnson într-un spinoff, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Statham a oferit de curând un update la sequel, într-un interviu cu Collider, promovând filmul lui Guy Ritchie Wrath of Man.

 

„Sute de milioane sunt cheltuite pe producția și pe promovarea filmului, așadar se impune ca scenariul să fie unul bun. Suntem motivați să facem ceva pe subiectul acesta; în esență, așteptăm o bătaie la ușă...”

 

În timp ce Statham nu va mai apărea în noul Fast & Furious 9, actorul a continuat să își discute viitorul în principala serie de filme și dacă se va întoarce sau nu pentru ultimele două episoade F&F.

 

„Mi-ar plăcea mult să mă întorc pentru acele câteva filme. Însă m-aș afla pe gheață subțire dacă încep să vorbesc despre ce se va întâmpla în următoarele filme. Este grozav să lucrezi cu Vin și cu celelalte personaje, mi-am făcut niște prieteni grozavi la film, și chiar îmi place franciza în sine. Cred că este un succes global pe merit. Să fac parte din el este un privilegiu uriaș. Așa că, dacă vor să fac parte și din următoarele, voi fi acolo.”

 

sursa

Edited by Ailime

Share this post


Link to post
Share on other sites

tcailime.png.b489ab067970eceb6f63889550af7321.png.02ac16ea77cfe87eb1ee4d0e9c3e6eca.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.