Jump to content

Ciocnire de cinci stele la Madrid! Ashleigh Barty a învins-o pe Iga Swiatek după un meci splendid


Claude.
 Share

Recommended Posts

Barty a învins-o pe Swiatek la Madrid. Sursă foto: Guliver/Getty Images

 

Ashleigh Barty (25 de ani, 1 WTA) a învins-o pe Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA), într-un meci din optimile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Australianca s-a impus în două seturi strânse, scor 7-5, 6-4 și continuă să impresioneze la turneul din capitala Spaniei.

 

Barty - Iga Switaek a fost duelul ultimelor două câștigătoare de la Roland Garros. S-a impus australianca, fiind jucătoarea mai experimentată, mai hotărâtă și mai lucidă în momentele de maximă tensiune ale partidei.

 

Barty a trecut peste momentele mai puțin inspirate de la începutul meciului. A recuperat de la 0-3 în primul set, oprind avântul din start al polonezei. Treptat, liderul mondial s-a instalat la conducerea partidei și a destabilizat jocul lui Barty. Și-a adjudecat cu 7-5 în primul set și a gestionat excelent momentul. În manșa secundă, un break i-a fost de ajuns lui Barty pentru a închide setul și meciul, unul dominat de realizări de excepție pentru ambele jucătoare.

 

„Fanii vor dori să vadă multe alte meciuri între aceste două jucătoare”, a scris jurnalistul Steve Tignor pe site-ul tennis.com.

 

Ashleigh Barty, serie impresionantă pe zgură

Campioană la Stuttgart în urmă cu două săptămâni, Barty e una dintre marile favorite și la Madrid. Va juca pentru un loc în semifinale împotriva Petrei Kvitova (12 WTA), meciul urmând să aibă loc mâine. Australianca are o serie senzațională pe zgură, care nici măcar nu e suprafața ei favorită: 16 victorii din ultimele 17 partide disputate, aici incluzând și parcursul de la Roland Garros 2019.

 

Sursa

Edited by ZeroOne. VODA
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.