Jump to content

Cornel Mușat, condamnat la închisoare cu suspendare! Ce faptă a comis fostul campion mondial la karate


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Cornel Mușat (47 de ani), fost campion mondial la karate, a depus o serie de acte false pentru a obține, pe nedrept, fonduri din bugetul general al Uniunii Europene.

image.thumb.png.7fea9d6d9b9aefa0d4e63829172e661a.png

Curtea de Apel Galați l-a condamnat pe sportivul brăilean la trei ani de închisoare cu suspendare.

Cornel Mușat a primit închisoare cu suspendare

Fostul campion mondial la karate a depus la Organismul Intermediar Regional pentru POSDRU mai multe documente ce atestau faptul că organizează cursuri de educație fizică și trageri cu arma, în calitate de manager al firmei ”SC Service Guard SRL”. Mușat dorea fonduri nerambursabile în valoare de 596.097 lei, iar cererea sa a fost admisă.

 

Potrivit Libertatea, Mușat a fost condamnat inițial de Tribunalul Brăila la șase ani de închisoare cu executare, dar Curtea de Apel Galați a decis ca sportivul să fie condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, pe durata unui termen de supraveghere de patru ani.

 

Totodată, judecătorii au păstrat sechestrul pus pe mai multe proprietăți ale sportivului, printre care două terenuri și un apartament din Galați, în încercarea de a recupera prejudiciul.

 

Instanța a mai stabilit ca Mușat să presteze și muncă în folosul comunității pe o perioadă de o sută de zile.

 

Cornel Mușat este un fost antrenor al lotului României de kumite. Fostul karatist este multiplu campion mondial la kumite și, între timp, a devenit și arbitru.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.