Jump to content

”Mă aștept să ne fie foarte greu!” Marinos Ouzounidis, rezervat înaintea partidei cu Sepsi


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Universitatea Craiova va întâlni Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a șasea din play-off-ul Ligii 1.

image.thumb.png.4737f5cbaffee463104ae27bf4a308ab.png

Partida va putea fi urmărită mâine, de la 19:00, ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Declarațiile lui Marinos Ouzounidis înaintea partidei cu Sepsi

Universitatea Craiova a avut parte de un meci greu cu Academica Clinceni, unde au suferit o înfrângere dureroasă cu scorul de 0-1.

Marinos Ouzounidis a fost dezamăgit de evoluția elevilor săi în partida cu Clinceni, dar este convins că oltenii pot reveni.

 

Tehnicianul nu se așteaptă ca meciul cu Sepsi să fie simplu, dar speră că elevii săi se vor ridica la înălțimea așteptărilor sale.

 

Sepsi este o echipă foarte bună. Mă aștept să ne fie foarte greu. Cel mai important este să ne îmbunătățim performanțele. La ultimul meci nu am jucat bine. Trebuie să jucăm mai bine. Vom vedea după joc. Nu îmi pierd încrederea în jucători. Cred că a fost un joc slab din partea noastră. Este important ca echipa să joace mai bine și să obțină rezultate.

 

Nu este greu doar pentru mine să formez echipa de start, ci pentru toți antrenorii. Este foarte greu pentru antrenori și jucători să joace odată la trei zile, fără pregătirea pe care o făceam înainte de pandemie. Este aceeași situație la toate echipele. Este important să ne scoatem din minte cuvântul `oboseală`.

 

Jucătorii știu foarte bine că nu au jucat bine, nu trebuie să le spun eu. Își știu calitățile și că pot juca mai bine. S-au îmbunătățit de la ultimul joc”, a declarat Ouzounidis înaintea meciului cu Sepsi.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.